Moje sladké tajemství

Opustil Filip Březina kvůli Alžbětě Malé svou partnerku?

Náramně si sedli i mimo kamery.

Donedávna byl nadějný herec Filip Březina (28) šťastný po boku dlouholeté partnerky Kateřiny Šrámkové (27), která při něm v začátcích jeho kariéry stála jako nikdo jiný.

Ovšem hned, jak se z něho stala díky úspěšnému seriálu Smysl pro tumor velká hvězda, skončil sám! Později přiznal, že za to mohly nejen rozdílné představy o budoucnosti, ale také neshody ohledně milostných scén s kolegyněmi, které natáčí stále častěji. A poslední kapkou pro ni prý byla Alžběta Malá (26).

Jiskří to, jiskří. Bude z toho něco víc?

Sbalila si kufry a odešla

Tu totiž fotografka a kameramanka podle všeho nemohla vůbec rozdýchat. Už se viděla, jak s Březinou zakládají rodinu a co nevidět přijde i žádost o ruku. Jenže to momentálně pro mladého herce nepřichází v úvahu. Nyní chce zaměřit veškerou svoji pozornost na kariéru.

Seriál Smysl pro tumor z nich udělal hvězdy.

Díky roli onkologického pacienta mu chodí jedna nabídka za druhou a moc dobře ví, že taková příležitost by se už nemusela opakovat. A tak Šrámkové došla trpělivost a sbalila si kufry. Povídá se však, že tím hlavním důvodem měla být nevěra s Malou.

Sám si ji vybral za partnerku

I členové štábu si všimli, že to mezi nimi nápadně jiskří. Ostatně černovlasý hezounek si Alžbětu sám vybral jako svoji seriálovou partnerku. „Režisérka se mě na castingu ptala, jakou herečku bych vedle sebe viděl nejraději. A já jí řekl, že Bětku, protože je skvělá,“ červenal se jako puberťák na prvním rande.

Zdá se tedy, že na tom přece jen něco pravdy bude. Uvidíme, jestli z té malé jiskry bude nakonec velká láska! V redakci jsme se shodli, že by jim to spolu opravdu slušelo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden