Moje šťastná hvězda

Libor Bouček se stane podruhé tatínkem

Moderátor Libor Bouček (42) se na karlovarském filmovém festivalu pochlubil krásnou novinkou. S manželkou Gabrielou (31) čekají další miminko!


„Ten přívlastek požehnaný se k tomu stavu hodí. Cesta k němu je obtížná, nejistá, často bolestivá,“ prozradil Bouček a naznačil, že pro Gabrielu nebylo lehké podruhé otěhotnět.


Rýsující se bříško bylo na finalistce České Miss z roku 2014 na červeném koberci už jasně vidět, a možná proto Bouček vyšel s novinkou na veřejnost. Obvykle je to totiž jeden z největších tajnůstkářů.


Na rodinu čekal dlouho


Když čekala jeho žena syna Alberta (2), prozradili to až pár dní před porodem. Narození dalšího potomka očekávají na konci roku, Boučková je ve čtvrtém měsíci. Dříve byl populární moderátor ženatý už dvakrát.


Poprvé se ženil se slovenskou moderátorkou Marianou Ďurianovou (46), která mu jen pár měsíců po veselce nasadila před celým národem parohy, když si začala s movitým podnikatelem Janem Novotným. Nevyšlo mu to ani s tenistkou a právničkou Janou Hlaváčkovou (42), se kterou byl čtyři roky. Až do třetice všeho dobrého našel konečně tu pravou ženu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden