Můj kousek štěstí

Zoufale shání novou lásku

Před časem prohlásila, že srdce už jí nikdo neukradne. Je to ale vážně to, co by si přála?

Její známí, ale i fanoušci se ptají, co se děje. Kateřina Brožová (55) se prý chová podivně, je roztěkaná a smutná. Střídají se jí nálady a často není ve své kůži.

Vrcholem všeho byla událost, kdy byla více než hodinu sama zamčená v obchodním domě, protože podle všeho nestihla odejít před „zavíračkou“. Samozřejmě se to může stát.

Partner by jí prospěl

Není to ovšem jediný podivný incident, který se v poslední době v jejím životě odehrál. Je to souhra náhod? Brožová je podle všeho už proklatě dlouho bez partnera.

V létě hodně času trávila na Orlíku na rybách, společnost jí dělali jenom její psi. Zlé jazyky tvrdí, že je z toho už hodně zoufalá a měla by si někoho najít, a to rychle. Je na takové hodnocení vhodná doba?

Se slovenským politikem Kollárem chodila necelý rok. Rozdělila je prý i velká vzdálenost.

Vždyť spousta žen je bez partnera, a přesto se ze života naplno radují. Otázka ale je, jestli je pro herečku zvyklou na život v luxusu takový osud tím pravým.

Naposledy se povídalo, že má románek se šlechticem Jiřím Lobkowiczem (67), což by byl pán, jehož by si po jejím boku uměl kdekdo představit. Její náručí prošla už řada pracháčů.

Nejblíže jí byl podnikatel Zdeněk Toman (61), se kterým má dceru Kateřinu (21). Chodila i se slovenským miliardářem Borisem Kollárem (58). Přesto odmítá, že by byla „zlatokopkou“.

Chce boháče?

Je samozřejmě možné, že má všeho dost a vyhledává teď raději samotu. Tomu by ale neodpovídaly spekulace, že prakticky na každé společenské akci, kam dorazí, vrhá svůdné pohledy na přítomné muže.

Jako by hledala, ale na toho pravého stále nemohla natrefit. Třeba by stačilo, aby slevila ze svých nároků. Kdo si počká, ten se dočká, ale štěstí je také potřeba jít naproti...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden