Můj kousek štěstí

Nanuky s pečenými malinami

Zmrzlina získá skvělou chuť, když pokapete maliny před pečením balsamikovým octem.

Suroviny na 10 porcí:

500 g malin, 130 ml javorového sirupu, 250 ml konzervovaného kokosového mléka, 1 vanilkový cukr

Postup:

1. Maliny rozprostřeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme asi 10 min v troubě předehřáté na 200 °C.

2. Pak je necháme 5 min. vychladnout. I s vypečenou šťávou je přendáme do misky a počkáme, dokud nemají pokojovou teplotu.

3. Maliny a polovinu javorového sirupu promícháme. V jiné míse vyšleháme z kokosového mléka, zbytku sirupu a cukru krém.

4. Ten pak přilijeme k malinám, zamícháme a rozdělíme do formiček na nanuky. Přidáme doprostřed dřívko a 5 hodin mrazíme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden