Slávky na francouzský způsob

Mají nízkou kalorickou hodnotu

Zajímavá, lehce kořenitá chuť s lehkým vinným nádechem vás jistě nezklame.

Ingredience:

  • slávky
  • máslo
  • 1 střední cibule
  • 2 rajčata
  • 2 dcl bílého vína
  • 1 kolečko citronu
  • 2 větvičky petržele
  • bílý pepř
  • francouzská bageta

Postup:

Také vás může zajímat ...
  • Na másle osmahneme najemno nakrájenou cibulku.
    Přidáme nakrájená rajčata, podusíme, pak podlijeme zbytkem vína a lehce redukujeme. Přidáme bílý pepř a osolíme podle chuti.
  • Slávky okartáčujeme a uvaříme v lehce slané vodě s 1dcl bílého vína, citronem a petrželí.
  • Zhruba po pěti minutách se otevřou, slijeme je a vložíme do připraveného sosu. Podáváme s francouzskou bagetou, kterou nasucho opečeme.
  • Určitě nic nezkazíte, když sos zjemníte smetanou. Pokud ji do sosu přidáte, nechte ho o minutu déle podusit.
Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

MOJE ŠŤASTNÁ HVĚZDA je připravena na stáncích každou středu. A s ní skutečný život populárních herců, zpěváků, moderátorů či jiných známých celebrit. Moje šťastná hvězda chce nabídnout jen to nejlepší. Nechybí recepty, horoskopy, zajímavosti, rady pro zdraví i krásu i soutěže o lákavé ceny. Časopis pravidelně zařazuje i bonusové několikastránkové přílohy, které jsou zdarma.

Komentáře

...