Moje šťastná hvězda

Konec kvůli zdraví?

Je to už nějaký pátek, co se oblíbený herec, známý například z veleúspěšného seriálu Hospoda, Jan Kanyza (74), rozhodl, že pověsí herectví na hřebík.


Jeho odchod tehdy oplakali nejen fanoušci, ale i kolegové. On si však stál za svým a na slzy smutku v žádném případě nedal. A to se nezměnilo ani s odstupem času. Stále častěji se ale spekuluje, zda za tím nestojí nějaká nemoc.


Říká se, že ho trápí paměť


„Podle mě to není žádná škoda. Já toho nelituju. Takhle je mi líp,“ přiznal před pár dny elegán s podmanivým hlasem a dodal, že malířská tvorba, které se věnuje, ho momentálně zcela naplňuje.


To je sice možné, podle některých mají ale hereckého barda už roky trápit potíže s pamětí. Před časem se totiž sám nechal slyšet, že občas ani nepoznává své obrazy, což mělo potvrdit i několik jeho kolegů. Bojí se snad, že by se o tom dozvěděla veřejnost, proto se raději stáhl do ústraní?


Snaží se to tajit?


Nebyl by první ani poslední umělec, který se s těmito problémy potýká, ne každý se s tím ale dokáže popasovat. A vypadá to, že je to přesně jeho případ.


Proto se zřejmě rozhodl, že bude mlžit, co to jen půjde, a své rozhodnutí i nadále přisuzuje jen své lenosti a neochotě trávit většinu času na place. Doufejme však, že tomu tak není a že na nějakou zajímavou nabídku přece jen ještě kývne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden