Můj kousek štěstí

Neunese kritiku ‐ ani od přátel!

Kamarádi jsou od toho, aby podpořili a poradili. Pokud se jich ale o jejich názor nikdo neprosí, nemusí to vždy dopadnout dobře.

S jednou takovou nevyžádanou radou tvrdě narazila kamarádka  Terezy Brodské (53), které si dovolila poradit, jaké fotky má či nemá přidávat na internet. I když své připomínky nejspíš myslela v dobrém, nakonec se ocitla u herečky na černé listině.

Kolegyně drží partu. Eva Decastelo jde Tereze raději na ruku.

Fotky hezké, ale…

Brodská se před časem rozhodla, že bude držet krok s dobou a založila si účet na Instagramu. Ten od té doby zásobuje fotkami a videi ze svého soukromého i profesního života. Její profil sleduje už více než čtyřiapadesát tisíc lidí a je jasné, že se mezi nimi sem tam objeví nějaký ten hnidopich, kterému se obsah jejích příspěvků nezdá.

A právě jedním takovým „rýpalem“ se stala jedna z jejích kamarádek. Ta přitom začala docela nevinně. „Docela hezké fotky tam dáváš,“ řekla Tereze zprvu. „Ale některé bys mohla vylepšit,“ snažila se poradit, a neváhala přidat i pár tipů, jak by mohly fotky vypadat lépe.

Korunu tomu ale nasadila ve chvíli, kdy zmínila hereččin věk. „Holka, já ti nevím, ale nejsi na některá rádoby vtipná videa už trochu starší?“ A bylo to! Tím si u hvězdy seriálu Slunečná definitivně podřízla větev.

A má po legraci!

Kamarádka to sice možná napsala v dobré víře, ale Brodskou svými připomínkami dost naštvala. Ta se rozhodla rázně jednat a svou, zřejmě už bývalou, přítelkyni na Instagramu zablokovala. Se svým rozhořčením se Tereza navíc ještě pochlubila všem svým fanouškům, kteří jí pochopitelně vyslovují podporu a ona už tak může být zase spokojená.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden