Můj čas na kafíčko

Sestřenici potrestaly nadpřirozené síly

Trest za krádež se dostavil rychle a neúprosně.

Zvědavost a drzost se někdy ošklivě nevyplatí.

O ezoteriku jsem se začala zajímat už v době, kdy u nás ještě byla téměř zakázanou věcí. Naučila jsem se věštit z karet, studovala jsem horoskopy a nejvíce jsem si oblíbila siderické kyvadlo.

Poté, kdy se změnil režim a z ezoterických věcí se naopak stal výnosný obchod, jsem si jedno takové kyvadlo koupila. Špatně se mi s ním ale pracovala a proto jsem se vrátila k vlastnímu.

Nemohla jsem ho najít

Našla jsem si celkem rozsáhlou klientelu a radila jsem lidem. Zaujalo to moji sestřenici Soňu. Nechala si ode mě udělat výklad. Potom mě poprosila, jestli bych ji mohla naučit práci s kyvadlem.

Dlouho jsem nad tím přemýšlela, protože mi připadalo, že Soňu na tom přitahuje pouze možnost finančního obohacení. Nikdy předtím se o podobné věci příliš nezajímala. Nakonec jsem se rozhodla, že sestřenici vyhovím.

Během několika schůzek u mě doma jsem jí do tajemství siderického kyvadla zasvětila. Potom se ale přihodila nepříjemnost. Právě po jedné takové schůzce se mi moje kyvadlo ztratilo.

Zpočátku jsem nevěřila, že by s tím zmizením mohla mít Soňa něco společného a hledala jsem, kam případně mohlo zapadnout. Nenašla jsem ho a tak jsem se pro jistotu sestřenice po telefonu zeptala. Působila uraženě, když jsem ji s tou ztrátou spojila.

Následky ji vyděsily

Ani v následujících dnech se mi nepodařilo kyvadlo najít. Musela jsem si tedy vyrobit nové. Soňa se odmlčela, ani mi nebrala hovory. Po třech týdnech se však ozvala celá vyděšená. Na rovinu mi řekla, že to kyvadlo tehdy skutečně sebrala ona.

Teď to vypadalo, že ji nadpřirozené síly za její krádež trestají. Propustili ji z práce, manžel se s ní chce rozvést a ona sama má divnou chřipku, které se nemůže zbavit. Přišla mi kyvadlo vrátit a omluvila se.

Odpustila jsem jí. Zanedlouho mi Soňa volala, že od rozvodu manžel ustoupil, ona už je zdravá a navíc si našla nové místo. Přesvědčila se, že věci mezi nebem a zemí skutečně existují.

Jitka R. (56), Opava

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden