Můj kousek štěstí

Chce Chantal Poullain získat Bolka Polívku zpátky?

Laťka je příliš vysoko.

Sice šli od sebe, ale mají krásný vztah. Hvězda seriálu Jedna rodina a Bolek Polívka (74) spolu často sdílejí chvíle, které by jiné expartnery ani nenapadly, třeba po rozvodu společně trávili Vánoce.

Asi i proto se říká, že Chantal Poullain (67) bývalého manžela nikdy nepřestala milovat. V zákulisí showbyznysu se dokonce povídá, že by Bolka chtěla zpátky. Má to ale háček, protože si herec před pár lety vzal matku svých tří dětí Marcelu Černou (53).

Hledá kopii?

Sama Francouzka možná ví, že i když se bude snažit sebevíc, pro Bolka už bude navždy jen jeho bývalou ženou. Přitom má srdce přetékající láskou.

Býval i valašským králem. Polívka je prostě jedinečný.

„Toužím se ještě hluboce zamilovat,“ zasnila se před časem. Některé informace však naznačují, že i když vyrazí na rande, nedopadne to dobře právě proto, že stále myslí na Polívku.

Možná všechny muže s exmanželem srovnává, hledá jeho kopii. Bohužel pro ni je Polívka jedinečný. Těžko hledat druhého takového.

Uteče do Francie?

Zlé jazyky tvrdí, že je Chantal Poullain poslední dobou natolik vyčerpaná, že uvažuje o tom, že by se přestěhovala zpátky do rodné Francie. Mluví se o tom, že ji v České republice vlastně nic nedrží, minimálně nic, co by nemohla řešit na dálku.

Těžko říct, jestli se v jejím případě dá mluvit přímo o nešťastné lásce. S Polívkou mají syna Vladimíra (34), který má s mámou velmi pěkný vztah.

Hereččiny šance na lásku jsou ovšem v genech. Její maminka si našla milence v pěta­sedm­desáti letech. Poullain je oproti tomu ještě „mladá holka“ a má dost času.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden