Moje šťastná hvězda

Chce Kolečka zpátky?

Denisa Nesvačilová je stále sama bez partnera. Má to snad svůj velký důvod?

Sliboval jí lásku, nakonec si vzal jinou. Denisa Nesvačilová (32) na tom byla po zradě Petr Kolečko (40) špatně. Jenže čas vyléčí i hluboké rány.


Hvězda seriálu ZOO je bez partnera. Alespoň to Denisa Nesvačilová (32) tvrdí. Spekulovalo se sice o tom, že si velmi dobře rozumí s kolegou ze seriálu Janem Kopečným (34), ale byly to drby. Jenže se povídá, že to má docela logické důvody. Krásná zrzka totiž může být stále zamilovaná do Petra Kolečka (40).


Scenárista Petr Kolečko (40) nějakou dobu pendloval mezi dvěma ženami, oběma sliboval hory doly.

Vzal si jinou ženu

Hodně jí ale ublížil. Kolečko Nesvačilové sliboval romantiku v maďarských lázních, ale místo toho „zmizel“ a za pár dní se objevila informace, že si vzal Anetu Vignerovou (36).

Jenže už na konci loňského roku se zdálo, že modelka a její manžel neprožívají idylický vztah. Objevovaly se zprávy o hádkách. Vánoce sice všechno uklidnily, ale na jak dlouho? Kolečko je ptáček přelétavý.

Aneta Vignerová (36).

Stále ho miluje?

Není žádné tajemství, že když Kolečko pendloval mezi Nesvačilovou a Vignerovou, tak zrzce psal v době, kdy byl s brunetoau, a naopak. Kolují zvěsti, že to nepřestalo, prý si s herečkou stále posílá mnohdy dost žhavé zprávy.

Ona mu prý na oplátku poslala fotku, když fotila pro Playboy, a nejen tu. Zajímavé je, že když jí ublížil, chtěla Nesvačilová utéct někam daleko. Jenže to neudělala, neodstřihla se.

Proč asi? Někteří lidé stále tvrdí, že podvědomě o Kolečka nikdy nechtěla úplně přijít. A když se dala psychicky dohromady, tak o něj možná zase zabojuje.

Měla by hledat jinde?

V redakci jsme se však shodli, že by si měla dát pozor, aby se znovu nespálila. Vždyť stresy z boje o scenáristu u ní spustily nepříjemný atopický ekzém. Možná by to chtělo zalovit v jiných vodách než těch showbyznysových.

Vždyť půvabná herečka před Kolečkem chodila například s Vilémem Postráneckým (35), synem herce Václava Postráneckého (†75), nebo režisérem Danem Pánkem (36). Změna by jí tak prospěla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden