Moje šťastná hvězda

Konec kariéry a další děti?

Povídá se, že krásná moderátorka se do televize po mateřské už možná nevrátí. Nebude tam pro ni místo?

Už dvakrát odešla z Primy porodit a na mateřskou, prý se to může brzy opakovat potřetí. Televizi už ale možná s Evou Perkausovou (29) dochází trpělivost.

Až do šestého měsíce tajila, že je znovu těhotná. Eva Perkausová (29) se prý bála reakcí, zejména od svého chlebodárce. Nikdo se jí asi nemůže divit, vedení televize Prima je prý z jejího přístupu, velmi mírně řečeno, rozpačité. Když totiž poprvé otěhotněla, všichni jí vyšli vstříc.

Po pár týdnech se synem Kiliánem (1) se vrátila do práce a v podstatě vyštípala oblíbenou Gabrielu Laškovou (33). Ta jí musela uvolnit místo a z televize nakonec odešla úplně, „zemětřesení“ odnesla i další výrazná tvář, moderátorka Gabriela Soukalová (34). Diváci to nesli nelibě.

Zase ji vyšachuje?

Zdá se, že Prima už podobný stav nebude chtít opakovat. Perkausovou tentokrát nahradila Terezie Tománková (45), pro kterou je to obrovská šance. Dá se předpokládat, že pro úspěch udělá téměř cokoli a že si získá srdce diváků.

Takže co pak, zbaví se jí zase Prima jako Laškové? Pro Perkausovou to bude hodně prekérní situace. I kdyby si totiž místo Tománkové opět uzurpovala pro sebe silou a třeba i přes protekci, lidé by jí to těžko odpouštěli.

Manžel by měl radost?

Tím spíš, že se hovoří o tom, že druhým dítětem sympatická blondýnka rozhodně nekončí, možná je tedy brzy v plánu třetí potomek. A představa, že z televize odchází potřetí... To už by se asi o šéfy Primy pokoušel infarkt.

Není žádným tajemstvím, že manžel Perkausové, podnikatel Ivan Hecko (40), je z hodně velké rodiny a přeje si v této tradici pokračovat se svou partnerkou. Spekuluje se o tom, že právě on by měl z konce kariéry moderátorky největší radost.

Povídá se totiž, že je velmi žárlivý a špatně nese, když se kolem jeho krasavice točí další muži. Na Primě se traduje historka, že před časem Evě udělal scénu jen za to, že se zdržela s pohledným kolegou na kávě. Nic mezi nimi nebylo, ani náznak flirtu, prostě jen popovídání s kamarádem. A stejně byl podle všeho hned oheň na střeše.

Máma na plný úvazek?

Buď jak buď, ani Perkausová v minulosti neodmítla třetí miminko. Na druhou stranu někteří její známí tvrdí, že se příliš necítí na to, aby se z ní stala „profesionální máma“ na plný úvazek, a podle všeho by jí ani třetí těhotenství do karet nenahrávalo.

Dá se předpokládat, že touží po další kariéře, třeba i vyzkoušet jiné nabídky. V redakci si myslíme, že určitě má na to, aby to dotáhla hodně daleko. Uvidíme, jak moc je doopravdy pod vlivem svého partnera.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden