Můj čas na kafíčko

Prachař nabádá Sandevu k rozchodu: „Zasloužíš si něco lepšího!“

Sara Sandeva (26) a Jakub Prachař (40) se zamilovali během společné práce na detektivním seriálu "Dvojka na zabití", kde Jakub pro roli ztratil 15 kilogramů. Jak se vyvíjí jejich vztah dnes?

Jakub Prachař (40) o své proměně po natáčení: „Známost se Sárou stála za to. Pořád se jí omlouvám a snažím ji uklidnit, že se vrátím do staré formy,“ svěřuje se s úsměvem. Přiznává se k údivu: „Dodnes nechápu, jak jsem ji vlastně získal.“

Sešli se v seriálu Dvojka na zabití.

Vztah mezi Sarou Sandevou (26) a Jakubem Prachařem (40) vyvolává zvědavost nejen kvůli jejich společnému působení v seriálu, ale také díky otevřenosti, s jakou Jakub hovoří o svých proměnách a jejich dopadu na vztah. Je zřejmé, že mezi nimi panuje silná vzájemná chemie a obdiv, což mohlo sehrát klíčovou roli ve vzniku jejich vztahu během natáčení.

Zatímco vztah s Agátou Hanychovou (38) byl pro Jakuba Prachaře (40) plný výkyvů, po boku Sary Sandevy (26) září spokojeností. Jejich láska je patrná na každém kroku — neustálé doteky a zamilované pohledy nezůstávají nikomu skryty. Ani třináctiletý věkový rozdíl jim nebrání v jejich společné cestě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden