Moje sladké tajemství

Válka moderátorek pokračuje!

Měla se vrátit, záhadně to prý ale nevyšlo. Kdo v tom má prsty?

Drsný vyhazov z Primy Gabriela Lašková (33) pořádně obrečela. Teď dostala novou šanci, ale zdá se, že už novému vedení nevěří! Nebo jde o další problém s Evou Perkausovou (29)?

Poté, co Gabriela Lašková (33) skončila ze dne na den bez práce, si už dává pozor. A má proč! Zaskakovat za Evu Perkausovou (29) měla několik let, ta se ale rozhodla vrátit už pár týdnů po porodu.

Petr Suchoň za chvíli za pultíkem opět osiří.

Že kvůli tomu dostane sympatická brunetka padáka na hodinu, to ji nenapadlo ani v nejhorším snu. Není se ale co divit, že takovou zradu dlouho rozdýchávala. Na Primě bylo tehdy pěkně dusno a vnadná blond kráska to schytávala ze všech stran. A zdá se, že oprávněně.

Bude to zase kluk.

V době, kdy opět usedla za moderátorský pultík, byla totiž opět v jiném stavu, takže všechna ta škatulata hejbejte se byla naprosto zbytečná. Teď však Prima lanaří Laškovou zpátky. Bývalá modelka na to šla chytře, nakráčela prý před vedení s jasnými podmínkami.

Trvala na tom, že nechce být jen náhrada, ale do zpráv chce natrvalo. Jenže tím se jí údajně dveře nadobro zavřely. Z jistých zdrojů se proslýchá, že to byla Perkausová, kdo ji tam už nechtěl. Nikdo už nepochybuje o tom, že pokud někdo umí tahat za nitky, je to právě tahle blond kráska.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden