Moje sladké tajemství

Vyrovná se Veronika Žilková vůbec někdy se zradou?

Stropnický jí pořád leží pěkně v žaludku.

To, že rozvod s Veronikou Žilkovou (62) pořádně zamával, není žádné tajemství. Od té doby nemůže přijít na jméno žádné zlatokopce. A zřejmě si kvůli tomu uhnala problémy.

Říká se, že čas všechny rány zahojí. U herečky Veroniky Žilkové (62) to ale očividně bude ještě nějakou dobu trvat.

Ačkoli má nyní po svém boku sympatického baskytaristu Josefa Holomáče (64), který by jí snesl i modré z nebe, zradu svého manžela Martina Stropnického (67) stále ne a ne přenést přes srdce. A teď si do něj opět neváhala rýpnout.

Zlatokopky nemůže ani cítit

Nedávno se Žilková objevila v seriálu Sedm schodů k moci, který vypráví příběh mladé, ambiciózní dívky, jež se dostala až do nejvyšších pater politiky. Sama dnes ke zlatokopkám zaujímá negativní postoj a neváhá se do nich veřejně obout.

„Já ten příběh znám. Myslím si, že příběhů mladých dívek, které se rozhodnou svůj kariérní postup hnát přes postel, je po celém světě mnoho,“ řekla hořce.

Každý moc dobře ví, že si její, dnes už exmanžel, nabrnkl v Izraeli Markétu Horňákovou (32), která měla podle ní jasný plán – vyšplhat se přes Stropnického nahoru. Jak to skončilo, je známo.

V pohodě? Ani náhodou!

Ovšem fanoušci a její známí bijí na poplach. Vypadá to totiž, že si kvůli nekonečné zášti uhnala poruchu příjmu potravy.

Před pár dny se například pochlubila, že její zaručenou dietou je jídlo jenom rozžvýkat, aby si užila jeho chuť, a pak ho zase okamžitě vyplivnout, což je podle odborníků cesta do pekel. Doufejme, že herečce brzy dojde, že takhle to nejde donekonečna.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden