Můj čas na kafíčko

5 rad pro vaše sexy pevné pozadí

Už za pár dní uvidíte značný rozdíl.

Rychlá chůze dělá úplné divy

Zařaďte do svého života pohyb, zejména chůzi. Vytvořte si svůj plán a snažte se ho splnit. Denně by žena měla ujít 8,5 tisíce kroků. Začněte už ráno. Místo výtahu zvolte schody, do práce jděte procházkou, při zpáteční cestě domů vystupte o zastávku dřív.

Posilněte si spodní část těla

Zpevněte své pozadí a spodní část těla pomocí dřepů. Dbejte na správnost cviků, ať si neublížíte. Rovně se postavte, ruce dejte před sebe. Rozkročte se na šíři ramen a dolů jděte celým tělem. Paty jsou po celou dobu u země a stehna a lýtka mají tvořit úhel 90 ˚, abyste nezatěžovala kolena.

Nevynechávejte bílkoviny

Pokud si chcete vymodelovat přírodní cestou stehna i zadek, je důležité do jídelníčku zařadit dostatek obilovin, luštěnin, tofu, mléčných výrobků, kvalitního masa a vajec.

Častá chyba

Po cvičení hodně žen nejí, protože si myslí, že spalují tuky, ale to je chyba. 10 až 15 minut po cvičení se musí do těla doplnit jednoduché sacharidy neboli cukry, které získáte z ovoce či hroznového cukru.

Dostatek odpočinku

Stresové situace zastavují proces spalování tuků, pokud je to možné, zkuste být pozitivně naladěná. Aby tělo spalovalo podkožní tuk, musí organismus regenerovat. Tělo odpočívá nejvíce v čase od 22. do 24. hodiny. Proto je dobré chodit spát dřív a raději vstávat brzy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden