Můj čas na kafíčko

Jaký účes vám přidává roky?

Vlasy jsou korunou ženské krásy. Ovšem tak, jako dokáže správně zvolený účes omladit, obdobně umí i ten méně povedený několik let přidat. Které vám zbytečně přidají roky navíc?

Nebezpečná ofina

Jestli je hustá tak, že nikdo netuší, kde máte čelo, nevědomky si přidáváte roky navíc. Raději příště kadeřníka požádejte o prostříhanou ofinku nebo třeba patku. Zaručeně omládnete.

Připláclá helma

Pokud dosahujete rovných vlasů pomocí neustálého žehlení, kdy svůj účes spíše proměníte v helmičku těsně obepínající vaši hlavu, působíte zbytečně dojmem přísné profesorky.

Bez kadeřníka

Každé vlasy potřebují jednou za čas zásah kadeřníka. Jinak působí roztřepeně, neupraveně a korunou vaší krásy se rozhodně nestanou. Jen zdravé a lesklé kadeře jsou příznakem zdraví.

Přílišný objem

Načesáváte si vlasy do závratných objemů a proporcí? Možná pomocí toho vyvolávate dojem, že máte spoustu vlasů, ale bohužel tím sama sebe také ostaršujete. Takový účes totiž působí nepřirozeně, až starosvětsky.

Nadbytek laku

Tužíte a lakujete svůj účes tak, aby se vám během dne na hlavě nepohnul ani vlásek? Takový účes pak ale působí hrozně strnule a vlastně nepřirozeně. A to je pravý opak mladého vzhledu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden