Můj kousek štěstí

Tunika pro hrušky i jablka

Zdá se vám, že v některých částech postavy „je vás trochu moc“? Nejste spokojená s figurou? Máme rychlé řešení!

Tuniky jsou k mání se spoustě různých střihů, materiálů i vzorů. Hodí se samozřejmě i pro štíhlé ženy, které si mohou dovolit i obepnutější. Pro baculky jsou ovšem výhrou!

Vybere si každá

Tuniku ocení každá žena. Slušet bude vysokým i malým, štíhlým i plnoštíhlým, postavám každého typu. Držte se jen několika zásad. Volné tuniky kombinujte s rovnými nebo úzkými kalhotami nebo legínami, k přiléhavějším se zase hodí kalhoty či džíny s rozšířenou dolní částí.

Typ postavy hruška

Ženám se subtilnější horní částí a širokými boky nejvíce svědčí tuniky s bočními rozparky, lehce zúženým pasem a širokým výstřihem, který rozšíří ramena. Volte délku do půli stehen, nebo o něco kratší, která skvěle schová vaše problémové partie. Vhodný je menší potisk, svislé pruhy nebo jednobarevná.

Typ postavy jablko

Pokud jste typ „jablko“, někdy nazývaný jako „ovál“, vaší problematickou partií je bříško, naopak máte štíhlé paže a nohy.

Vyhněte se přiléhavému střihu a zaměřte se na výstřih ve tvaru V, který přitáhne pozornost k obličeji, a na zdůraznění nohou, takže tunika by neměla být příliš dlouhá. Drobnější vzory a tmavší barvy opticky zmenší břišní partie.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden