Můj kousek štěstí

Nedvěd ji zradil?

Představy se hroutí.

Vypadá to na lásku jako trám. Zdání ale může klamat! Za vším tím pozlátkem pompéznosti a okázalosti se podle mnohých skrývají jen moc dobře maskované partnerské problémy.

Hrají si jen na dokonalou rodinku, ukazují pozlátko a luxus, ale realita je jinde... To tvrdí někteří lidé, kteří se měli možnost pokochat snímky z dovolené v Itálii, které Dara Rolins (51) sdílela na sociální síti.

Nechybí na nich ani její dcera Laura (15) a zdá se, že romantika s partnerem, Pavlem Nedvědem (51), ani nemůže být větší. Povídá se však, že to mezi milenci docela vře.

Bývalý fotbalista měl dát zpěvačce totiž tak trochu ránu pod pás. Údajně se před několika týdny domluvili, že budou trávit víc času v Česku, Nedvěd totiž dostal nabídku stát se manažerem české fotbalové reprezentace, Dara byla na vrcholu blaha.

Vyčerpaná?

Jenže uteklo pár dní a Nedvěd oznámil, že práci nevezme. Tím ale, zdá se, rozzuřil svoji partnerku, která už si v hlavě nejspíš malovala společnou budoucnost v České republice.

Je jasné, že neustálé pendlování mezi Českem, kde žije ona, a Itálií, kde bydlí Nedvěd, je pro ni vyčerpávající. Představa, že tady třeba konečně začnou rozjíždět společný byznys, stavět na svých pozemcích v pražské Divoké Šárce, na kterých zatím práce stojí, nebo, že se konečně fotbalista rozhoupe a požádá ji o ruku, se teď zpěvačce nejspíš hroutí před očima.

Nebylo to poprvé?

I když se kráska snaží tvářit, jak je všechno v pořádku, prý se kvůli rozdílným představám o budoucnosti s „Méďou“ dost pohádali. Partie, jako je on, se většině žen asi opouští špatně, na druhou stranu má vše své meze a není divu, kdyby už zpěvačce docházela trpělivost.

Nemuselo to být poprvé, kdy si vjeli do vlasů. Co když musí být vždy vše tak, jak řekne Nedvěd? To by asi nedělalo dobrotu.

„Mám ráda rychlé změny,“ nechala se slyšet blondýnka. Tak snad nebude mít Nedvěd jednoho dne znenadání tašky za dveřmi... Daře by se ale nejspíš nemohl nikdo divit!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden