Moje šťastná hvězda

Rozchod se dvěma muži během pár měsíců?

Randí ostošest. Bývalá modelka sama dlouho nevydrží, a tak se snaží najít si někoho, kdo ji bude mít rád, a navíc bude při penězích.

Nedávno se pochlubila novou známostí a hned po pár dnech tuto známost zřejmě zase nechala plavat. Agáta Hanychová (34) je od té doby, co se rozešla se svým manželem Jakubem Prachařem (36), jako vyměněná.

Neustále se na sociálních sítích vystavuje ve sporém oblečení,chlubí se tím, jak se intenzivně pustila do boxu, a také pořád ukazuje své děti. A přitom ještě před pár měsíci nic takového nedělala. Snaží se všem dokázat, jak spořádaná a milující matka je.

Jenže zároveň tráví spoustu času na boxu a také s potenciálními otci svých dalších budoucích dětí. A téměř neuplyne měsíc, aby nebyla Agáta spojována s nějakým mužem, pokaždé samozřejmě s jiným.

Konec dovolené i velké lásky

Nedávno se vrátila z exotické dovolené v Thajsku, kterou trávila s realitním makléřem Zdeňkem Turkem (36). Své fanoušky na sociálních sítích denně zásobila fotografiemi a videy, na nichž kromě sebe zachycovala i svou novou lásku.

Vypadalo to, že zamilovanější snad ani být nemohou. Den co den také chodili na masáže, romantické večeře a dopřávali si zkrátka všechno, co ke krásné a pohodové dovolené patří.

Když se zhruba po dvou týdnech vrátili z dovolené domů, po Turkovi se na Agátiných sociálních sítích slehla zem. A Agáta mlžila tak dlouho, jak se dalo.

Proč se rozešli?

Nejprve tvrdila, že se s Turkem určitě nerozešli, jenom na sebe bohužel po dovolené mají málo času. Jenže všem to bylo dost divné, neboť bývalá modelka přestala o své nové lásce mluvit, a přitom ještě před měsícem nebylo fotky ani videa, kde by se nerozplývala nad tím, jak moc je zamilovaná.

Před pár dny ale nakonec přecejenom potvrdila, že se s Turkem rozešli, a to i přesto, že se měli vzájemně rádi a že se Turek i nesmírně krásně choval k jejím dětem, které si také neskutečně oblíbil. Ale zkrátka nic z toho nestačilo na to, aby ve vztahu dál pokračovali.

Což ovšem šokovalo nejen její kolegy, ale především kamarádky, které měly za to, že konečně našla muže, jenž se k ní skutečně hodí. A tak se začaly uzavírat sázky, kdo se s kým rozešel jako první. Všichni údajně sázejí na to, že spíše on s ní.

Něco jí chybělo

Nedávno totiž jedna z jejích bývalých kolegyň prozradila, že je Agáta, co se týče mužů, velmi majetnická a nic jiného než dokonalost netoleruje. A ne každý muž si nechá líbit to, co si zřejmě nechával líbit Prachař.

Druhého takového aby člověk pohledal. Jenže Agáta bude muset hledat dál, protože Turkovi se zřejmě její verze vedení jejich společného života přestala zamlouvat. Aby toho ale nebylo málo, už před několika měsíci se spekulovalo, že chodí se svým učitelem surfu, kterého potkala v izraelském Tel Avivu, kam často jezdívá za svou maminkou Veronikou Žilkovou (58).

Nejprve tuto informaci nepopírala a po pár týdnech přišla s tím, že jsou jenom přátelé, ale nic víc mezi nimi rozhodně není. Jenže s odstupem času to vypadá, že možná skutečně randila i se svým instruktorem, ale nakonec vztah dopadl stejně jako ten s Turkem.

Možná i izraelský instruktor měl Agátu i její děti rád, ale to na kvalitní vztah zkrátka nestačí. Ještě to chce zřejmě tučné konto a ochotu kupovat Agátě dárky.

Ničemu se nebrání

A tak je Agáta zase sama a věnuje se jen dětem, boxu a své práci. Že však stále hledá lásku, je zřejmé. Do společnosti chodí údajně téměř obden a kdykoli, když sežene hlídání. Děti jsou pro ni podle jejích vlastních slov vším, ale sama nikdy dlouho nevydrží.

Potřebuje se mít o koho opřít a také někoho, kdo by jí přispíval na domácnost. Sice sem tam nějakou práci má, ale rozhodně si jí nevydělá tolik, aby mohla uspokojit všechny své náročné potřeby. Sice má nějaký příjem i z reklamy na sociálních sítích, ale ani za to nedostává tolik, kolik by si představovala.

A i z toho důvodu potřebuje muže. Jenže kde ho vzít? Nedávno prý Agáta přišla s tím, že by ráda měla nějakého sportovce anebo muže, který není ani trochu slavný, showbyznys mu nic neříká, ale přitom má takovou práci, díky které dokáže zabezpečit celou rodinu.

Podle všeho se nebrání ani starším ročníkům, ale v tom případě by musel Agátu starší muž skutečně něčím zaujmout a rozhodně se to netýká případné krásy ani svalů.

Dře na sobě každý den

Protože je ale pořád sama a zatím není na obzoru nic vážnějšího, tvrdě na sobě maká. Chce se zase dostat do formy a být přitažlivá. Ví, že už není nejmladší, a tak se o sebe musí starat víc než před deseti lety. Je však nutné přiznat, že i po dvou dětech má Hanychová velmi obstojnou figuru.

Otázka ale je, bude-li to mít kdo ocenit. Nouzi o potenciální milence nemá, denně jí na sociální sítě chodí hned několik nabídek na skleničku nebo večeři. Sem tam jí někdo pošle i pugét. Jenže z devadesáti procent jde o muže, kteří se snaží přiživit na Agátině slávě, protože oni sami nejsou ani slavní, ani při penězích.

A tak musí Agáta pečlivě vybírat, aby nenaletěla. Stát se může i to, že bude vybírat tak dlouho, až přebere. I když spíše patří mezi ty ženy, které nikdy dlouho bez mužů nezůstávají.

NEJVÍC JI ZAJÍMAJÍ PENÍZE?

Dokud jí Jakub Prachař (36) plnil každé přání, byla Agáta Prachařová (34) v sedmém nebi a spokojená. Aspoň to údajně tvrdí ti, kdo ji dobře znají. Jakmile ale Prachař něco odmítl Agátě koupit, bylo prý zle.

Největší radost své ženě udělal tím, když jí kdysi koupil automobil Porsche v hodnotě přes milion korun. V posledním roce vztahu ale Prachařova ochota manželce něco kupovat klesala. A tak klesala i Agátina ochota dělat mu vzornou manželku.

Není proto divu, že se o Agátě říká, že si vybírá muže podle jejich bankovního konta. Že by tedy Zdeněk Turek (36) neměl dost peněz?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden