Boloňské špagety

Uvařte pro rodinu snad nejznámější a nejrozšířenější italský pokrm.

Příprava: 25 minut

Náročnost: **

Cena za porci: 26 Kč

Suroviny na 4 porce

– 1 velká plechovka rajčat

– 4 stroužky česneku

– 300 g mletého vepřového masa

– 300 g mletého hovězího masa

– 1 cibule

– sůl, pepř

– oregano

– bazalka

– 400 g špaget

Postup

1. Těstoviny uvařte v mírně osolené vodě al dente.

2. Na oleji zpěňte nasekanou cibuli. Přidejte nasekaný česnek, maso a nechte jej zatáhnout. Přidejte rozmixovaná loupaná rajčata a krátce povařte. Ochuťte bylinkami.

3. Těstoviny přelijte omáčkou a servírujte.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

reklama