Cikánský kotlík

Na Nový rok by se podle tradic neměla jíst drůbež, aby vám neuletělo štěstí. Proto vsaďte na cikánský kotlík.

Také vás může zajímat ...

Ingredience: 500 g vepřového plecka, 1,5 l masového vývaru, sádlo, 100 ml rajského protlaku, 50 ml pálivého paprikového protlaku, 50 ml sladkého paprikového protlaku, mletá pálivá paprika, 2 velké cibule, červené víno, kmín, česnek, majoránka, 500 g brambor, 2 nožky maďarské klobásy, 2 papriky, sůl a pepř

Postup: Kotlík dáme na sporák.Na dno nalijeme trochu vývaru, přidáme sádlo, všechny tři rajské protlaky, mletou pálivou papriku, nakrájenou cibuli, kostky masa, sůl, kmín, česnek, pepř a majoránku. Všechno zalijeme vínem a vaříme na středním ohni. Brambory a klobásu nakrájíme na kostičky, přisypeme k uvařenému masu. Na závěr přidáme papriky.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...