Citronový dezert do skleničky

Na spodek nádoby, v níž budeme dezert podávat, rozložíme vrstvu nakrájeného piškotu a zakapeme ji alkoholem nebo sirupem dle chuti. Přidáme 300 g citronového máslového krému a vyšlehanou šlehačku, vrstvy střídáme.

Také vás může zajímat ...

Zakončíme šlehačkou. Před podáváním necháme dezert dobře vychladnout a spojit, nejlépe přes noc. Šlehačku můžeme našlehat spolu s mascarpone, bude lépe držet tvar.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...