Můj čas na kafíčko

4 a úžasné triky pro pevnější ňadra

Všechny dobře víme, že věk se nedá oklamat. S přibývajícími léty se ztrácí i pevnost prsou. Pokud i vás trápí povislé vnady, tak už nezoufejte. Díky našim osvědčeným tipům bude brzy vaše poprsí nejen krásné, ale i pevné.

Tvar ženských vnad je náchylný na celou řadu fyziologických procesů. Patří mezi ně především zvyšující se věk, ale také výkyvy hmotnosti, těhotenství, anebo genetika. Dobrá zpráva je ta, že se s tímto problémem dá bojovat i z pohodlí domova. se osprchujte nejdříve teplou a následně studenou vodou. Pokud nejste milovnice proměnlivých koupelí, tak si bohatě vystačíte s teplými a studenými obklady, které můžete doplnit solí či citronovou šťávou, což dodá pokožce potřebné vitaminy a minerály.

1) Hýčkejte se

Věřte, že pravidelné masáže opravdu fungují. Masáž si dopřávejte co nejčastěji, nejlépe dvakrát do týdne, vždy před koupelí. Skvělým pomocníkem je žínka anebo obyčejná hořčice. Dochucovacím přípravkem potřete prsní tkáň a jemně masírujte směrem zezdola nahoru.

Díky látkám, které obsahuje, prokrvuje prsní tkáň, což vede ke zvětšení prsou a odstraňuje některé kožní skvrny. Dalším skvělým pomocníkem jsou kostky ledu.

2) Střídavá koupel

Při sprchování se osprchujte nejdříve teplou a následně studenou vodou. Pokud nejste milovnice proměnlivých koupelí, tak si bohatě vystačíte s teplými a studenými obklady, které můžete doplnit solí či citronovou šťávou, což dodá pokožce potřebné vitaminy a minerály.

3) Vitaminová péče

Jednou za týden si dopřejte bílkový zábal, na který budete potřebovat tři bílky, lžíci medu a kapku olivového oleje. Všechno důkladně smíchejte a směsí potřete ňadra i dekolt. Poté hrudník převažte potravinářskou fólií a nechte působit 30 minut či přes noc a poté důkladně opláchněte.

Na krásné poprsí vyzkoušejte výživnou masku, již vytvoříte ze lžíce medu, jednoho žloutku, několika kapek citronové šťávy a lžíce majonézy.Hotovou směs naneste na krk a na dekolt a nechte asi 15 minut působit. Potom pečlivě smyjte vlažnou vodou.

4) Správné cvičení

Existuje celá řada cviků na posílení prsních svalů. Vyzkoušejte například tento, při kterém se ani nezapotíte: sedněte si do tureckého sedu, narovnejte záda a ruce spojte před hrudníkem. Intenzivně tlačte dlaněmi do sebe asi 20 sekund, potom uvolněte a cvik zopakujte ještě čtyřikrát.

Ideální jsou také dámské kliky, stačí je zopakovat 10x, lehčí formou jsou kliky u zdi. Postavte se proti zdi a zvedněte ruce v úrovni ramen. Položte dlaně pevně na zeď a zatlačte ke zdi, dokud nebudou paže v natažené poloze s ohnutými lokty. Vraťte se do původní pozice.

Zvýrazněte své půvaby líčidly

Pokud toužíte po „nafouknutějším“ efektu, tak si ho pomocí šminek dopřejte. Oblečte si svou nejoblíbenější podprsenku a pomocí tmavého bronzeru orámujte siluetu prsou. Stín rozmažte do ztracena, ať je výsledek co nejpřirozenější. Velikost ňader podtrhněte velmi světlým stínem či rozjasňovačem, se kterým zvýrazněte vrchní stranu prsou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden