Můj kousek štěstí

ANO řekne v autě, ve městě hazardu?

Možná se jen vytáčí

Ondřej Sokol (50) by se prý ženil, ale nemůže. Situaci mu komplikuje pandemie a také jeho pracovní vytíženost. Nebo je v tom ještě něco jiného?

Je to už téměř dva roky, co se herec Ondřej Sokol zasnoubil. O ruku požádal svou o jedenadvacet let mladší partnerku Nikolu Šantavou (29) a o svatbě měl jasnou představu.

Chce to v autě

Podobně, jako před čtyřmi lety Daniel Hůlka (53), se chce i on oženit v Las Vegas, při obřadu během něhož nemusíte ani vystoupit z auta. Podobně, jako když si objednáváte rychlé občerstvení u dálnice.

Nikola ví, že má doma vtipálka, ale někdy musí humor stranou.

„Prostě jen přijet, nechat si dát razítko do auta a hotovo,“ říkal s humorem sobě vlastním Ondřej, až se zdálo, že se jedná další z jeho vtípků, kterými často úspěšně baví publikum. Teď to ale vypadá, že svou představu o veselce ve městě hazardu myslí zcela vážně.

A to je v době stále trvající pandemie podle všeho kámen úrazu. „Řeším to neustále. Rozhodli jsme se, že se vezmeme ve Vegas. Ale když jsem měl v létě čas, tak to bylo zavřené. A teď mám spoustu práce a jet nemůžu,“ přiznal nedávno důvod, proč do toho stále nepraštil.

Je rád?

Otázkou ale je, zda je pro známého vtipálka neustálé odkládání svatebního dne zklamáním, či zda mu spíše současná situace nehraje do karet. Přece jen, od doby, kdy se rozvedl s matkou svých dvou dětí, herečkou Kateřinou Lojdovou (45), což už je víc než deset let, žil jako svobodný mládenec.

A to se poté některým pánům mnohdy těžce leze znovu do chomoutu. Sokol navíc vypadal, že mu takový život vyhovuje, svou svobodu si uměl užít. Teď září v úspěšném krimi seriálu Devadesátky, kde hraje jednoho z policejních vyšetřovatelů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden