Můj čas na kafíčko

Barvy, které letos frčí!

Zapomeňte na šedé a tlumené barvy. Letošní rok se totiž ponese v duchu barev zářivých, které by vám podle módních expertů neměly chybět v šatníku. Připravte se na fialovou pod názvem Very Peri, popcornově žlutou, smaragdově zelenou i fuchsiově růžovou.

Smaragdově zelená se drží

Výrazná barva, která se neomrzí. To potvrzují také centra světové módy, která smaragdově zelenou označují za barvu letošního roku. Využijte toho, že zmiňovaná barva vypadá skvěle nejen na šatech, ale také na sakách, sukních a na kabelkách.

Popcornově žlutá rozjasňuje

Rok 2022 patří také světle žluté barvě, která evokuje praženou kukuřici. Tato barva je velmi decentní a jemná, přesto je nepřehlédnutelná.

Pokud tedy chcete mít nový jarní kabátek v trendy barvě, o níž odborníci mluví jako o jasné a veselé, měl by být v popcornově žluté. Předností je i to, že daná barva se dá kombinovat s širokou škálou dalších a váš outfit rozzáří o to víc.

Modrá je dobrá

V letošním roce to o ní platí dvojnásob. O pozornost se totiž hlásí tzv. odstín super sonic, tedy elektrizující modrá barva. Opět platí, že super sonic barvu budeme vídat už hned na jaře, kdy se stane dominantní zejména na kabátech a blazerech.

Pamatujte pak také na sladěnost supersonicky modré s doplňky, jako jsou šály, šátky, kabelky a samozřejmě také boty.

Růžová à la fuchsie

Tato barva je v kurzu již několikátou sezonu, a stále se neokoukala. Letos půjde hlavně o odstín, který víc než fuchsie připomíná květy orchideje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden