Můj čas na kafíčko

Chcete mít krásné řasy?

Odlouhých a hustých řasách, které zvýrazní každou tvář, sní určitě každá žena. Abyste docílila efektu „mrkací panny“, nemusíte si nutně lepit umělé řasy. Bohatě stačí, když se o ně budete patřičně starat, a věřte, že výsledek se brzy dostaví.

Zlaté pravidlo krásy: Večerní odlíčení

Pro někoho je to samozřejmost, ale pro mnohé ženy je to otrava, na kterou občas zapomenou nebo se jim do ní nechce. Pokud oči neodlíčíte, probudíte se ráno s polámanými a zohýbanými řasami. Nemají možnost ani zregenerovat. Ideální jsou speciální olejové přípravky, ale pomoct si můžete tím, co máte doma. Jako přírodní odličovač můžete použít olivový olej.

Kokosový olej

I řasy potřebují pořádnou a správnou výživu. Zkuste je před spaním pořádně promazat kokosovým olejem. Použijte k tomu štěteček, který namočíte do oleje a řasy s ním několikrát pročešete.

Skvělým pomocníkem je také použitý studený sáček černého čaje, který přiložíte na víčka na cca 15 min. Po pár týdnech uvidíte znrozdíl: řasy zhoustnou, budou zdravější a také se trochu prodlouží.

Kokosový olej dokáže dělat zázraky.

Dopřejte řasám dlouhý odpočinek

Ačkoliv se to zdá zvláštní, i řasy potřebují odpočinek. Zkuste život bez řasenky, pouze jeden nebo dva dny. Pokud to nevydržíte přes týden, kdy jdete do práce, určitě si dejte pohov alespoň o víkendu. Den bez líčidel jim dostatečně prospěje, aby se vzpamatovaly.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden