Moje chvilka pohody

Co vyčteme z ruky

Chiromantie je diagnostika z ruky. Chiromantici díky ní odhadují charakter či povahu člověka, a to podle různých tvarů ruky. Co odhalí na jejího majitele?

Ruku krátkou a svalnatou s tlustými, krátkými a pevnými prsty mívají tak trochu primitivové. Na dlani jejich ruky je obvykle méně čar, málokdy překročí číslo čtyři. „Nositel“ této ruky často jedná jako dítě, nedospěle. Nezná či nerespektuje společenská pravidla a normy. Osoba, která je praktická, logicky uvažuje, vyniká svojí houževnatostí, odolností a neutuchající silou potřebnou k uskutečnění svých plánů, má na dlani naopak hodně čar. Tíhne k debatám a hádkám.

Hádavec, filosof, požitkář

Silný sklon ke konfliktům má i hádavec. Jeho ruku charakterizují hranaté prsty. Bývá velmi konzervativní, je to ctitel tradic a zažitých zvyků, čemuž odpovídá i jeho leckdy přízemní myšlení. Nedokáže se uvolnit, nicméně ostatní si ho cení pro pilnost a spolehlivost. Lehce ho rozladí sebemenší maličkost. Filosof je přemýšlivý a hloubavý. Má ruku s vystouplými klouby, která poukazuje na jeho náboženskou a liberální mysl. Nepatří mezi ty, kdo by se museli hádat, napětí a nesoulad řeší spíš sám v sobě. Prsty jako kužele zdobí osobu náchylnou ke konfliktům. Požitkář si věci bere osobně a ve všem se příliš dlouho vrtá. Je lehké jej urazit nebo zesměšnit. Má-li malý palec a měkkou ruku, mění názory jako ponožky, bývá úzkostlivý a v běžném životě postrádá odvahu.

Snílek a srdcař

Měkká ruka, samý dolíček, prsty spíš kónického tvaru. Snílka doprovází úzkost, často smyšlené a ničím nepodložené teorie, lenost, požitkářství i snílkovství. Není zlý, ale má svůj svět, který často nehodlá opustit. Srdcař má vyvinutou intuici, nezaskočí ho žádná situace. Jeho palec bývá silný a rovný. Ruka je proporcionálně symetrická. Počítat u něj můžete s pomocí, odolností i dobrou povahou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden