Moje šťastná hvězda

Dala Hybnerová vášnivé lásce druhou šanci?

Jednou jim to spolu nevyšlo, to ale neznamená, že napodruhé nepřijde příjemná změna.

Vanda Hybnerová (55) hraje v seriálu manželku Jiřího Štrébla (65) a skvěle se doplňují. Je snad možné, že se do sebe zamilovali i ve skutečnosti? Pokud ano, nebylo by to poprvé!

Sympatická herečka Vanda Hybnerová (55) momentálně září hned ve dvou úspěšných seriálech. Nejenže hraje v ZOO, ale také v nekonečné Ulici. Právě tam hraje manželskou dvojici s hercem Jiřím Štréblem (65). Pikantní je, že spolu před lety tvořili pár i ve skutečnosti, a dokonce se měli brát.

Nechtěli být sami?

Ačkoli to tehdy nevyšlo a rozešli se, kolují informace o tom, že to po letech zase dali dohromady. Zjistili snad, že k sobě patří? Říká, že už spolu jsou několik měsíců, přičemž je mělo spojit společné natáčení Ulice.

Zpočátku se podle našeho informátora, který si přeje zůstat v utajení, jeden druhému svěřovali a později se začali pravidelně scházet. Možná je spojila smůla v lásce, která oba v životě provází. Hybnerová se měla před časem rozejít s automobilovým jezdcem Jakubem Chourou (44), do kterého se zamilovala krátce po rozvodu se známým hercem Sašou Rašilovem (51).

Myslela si, že ji nemiluje

Moc jim to spolu slušelo, Hybnerová po boku mladšího muže zářila, nakonec ale mělo vše ztroskovat na tom, že s ním nechtěla bydlet. Zlomené srdce měl ještě nedávno i Štrébl, kterého odkopla jeho životní partnerka, novinářka Renata Kalenská (50).

Bylo to za dramatických okolností, které odstartovaly v roce 2018, kdy Renata Kalenská prodělala kvůli zanedbané cukrovce transplantaci ledviny a slinivky.

Věřil, že si to rozmyslí

Když byla doba covidové pandemie, cítila se v ohrožení, a dokonce se situace vyhrotila natolik, že se doma zamkla se svými dětmi Mikulášem (11) a Viktorií (6) a nikoho k sobě nepustila. Štrébl byl tehdy zoufalý, ale chápal to a věřil, že jakmile covidová pandemie pomine, budou zase spolu.

Byl to pro něj velký šok

Kalenská ho ale nakonec odstřihla ze svého života, protože z něj prý necítila skutečnou lásku. Myslela si, že je s ní herec pouze ze soucitu. „Odešel jsem od fungující rodiny a už se nemohl vrátit,“ smutně zkonstatoval. Pokud se tak dal dohromady s Vandou Hybnerovou a spojuje je skutečná láska, je to pro oba jen dobře.

Moc se milovali

Už před lety spolu čtyři roky žili a bylo jim spolu moc dobře. Nyní jsou oba v životě zkušenější a možná po letech zjistili, že se vlastně ani nikdy rozejít neměli, že to byla velká chyba. Jelikož si oba chrání soukromí, bude těžké zjistit, jaká je vlastně pravda.

Hodně si chrání své soukromí

Hybnerová žije na statku, společenským akcím se spíš vyhýbá, což platí i v případě Štrébla. Až následující měsíce tak ukážou, kde je pravda. Možná to na nich poznají kolegové, nebo je třeba někdo po natáčení přistihne, jak se objímají na ulici. Do té doby můžeme jen hádat, jestli spolu skutečně tvoří pár, anebo jsou jen dobří kamarádi, kteří se na sebe mohou ve všem spolehnout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden