Můj kousek štěstí

Džob shánět umí. A chlapy?

Chytrá jako liška je Martina Randová. Seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hrála ztřeštěnou Heluš, zvoní umíráček.

Zatímco naprosto zdrcení kolegové si rvou vlasy a naříkají nad ztrátou lukrativní práce a nadstandardních honorářů, šikovná Randová si v rekordně krátké době sehnala další skvělý džob. Najednou ji vídáme v seriálu Ulice. Kdepak, Martina se neztratí.

Zounar má svou psycholožku a chystá se ke svatbě.

Peníze nesmrdí

S Ordinací strávila sedm let, bude se jí po ní samozřejmě stýskat, o tom není pochyb, ale to otravné složenky nezaplatí. Lze to jistě pochopit, ale i tak jí to fanoušci vyčítají.

Domnívají se, že herečka by měla být dlouholeté roli bláznivé Heluš jaksi věrnější, byla to přece srdeční záležitost. Nebo ne? „Pro peníze ihned změní roli,“ vyčítavě podotkla jedna z divaček.

Jako doma. V seriálu Ulice se zabydlela rychle.

Je teď dáma

Nejspíš jen málokdo si pamatuje, že usměvavá Martina si zahrála v Ordinaci kdysi dávno i jeden takový štěk. Byla pacientkou seriálové lékařky Zlaty Adamovské (62). Zhruba o dva roky později se tu objevila už nastálo jako excentrická Heluš.

„Muž, který se stará o obsazování herců, se zeptal mých kolegů z divadla Petra Rychlého a Pavla Nečase, jestli si myslí, že na tu roli mám. A oni mě podpořili. Dali mi příležitost,“ vzpomíná herečka s hrdostí v hlase. Nicméně když jde o obživu, musí jít nostalgie stranou.

A Martina, která žije sama, jen s maminkou, je praktická duše. Dobře ví, že Ordinaci už nespasí ani anděl z nebes, proto popadla příležitost za pačesy. V Ulici se z ní stala seriózní podnikatelka Kateřina Dubovská, žádné třeštidlo, ale skutečná dáma. Zkrátili a ztmavili jí vlasy, změní i styl oblékání.

Jedna jediná svatba

Ale kdo by se divil, že cítí trému? Rychlý přesun ji maličko vykolejil. „První obrazy jsem natáčela s panem Hrušínským, takže jsem nechtěla udělat jedinou chybu,“ konstatuje. Protože je stále svobodná, její jedinou svatbou v životě byla ta seriálová s Martinem Zounarem (53), fanynky by jí ze srdce přály, aby se v nové práci s někým seznámila.

„Stále platí, že jsem single,“ přiznává. „Ale jeptiška fakt nejsem, jsem normální ženská.“ Dodává, že to s muži neumí. Několikrát se zamilovala, ale nešťastně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden