Grilované klobásky s česnekem

Patříte mezi milovníky uzenin? Připravte si úžasné šťavnaté klobásky na grilu.

Příprava: 20 minut + 1 hod marinování

Náročnost: *

Cena za porci: 21 Kč

Suroviny na 4 porce

- 4 klobásy

- 1 snítka estragonu

- 2 lžíce vinného octa

- 1 lžíce hořčice

- 4 stroužky česneku

- 2 lžíce oleje

- sůl, pepř

Postup

1. Klobásy vložte na chvíli do vroucí vody. Vyndejte je a osušte. Do povrchu udělejte mělké zářezy.

2. Estragon jemně posekejte a smíchejte s ostatními surovinami. Klobásy zalijte marinádou a nechte hodinu odležet.

3. Klobásy opečte na rozpáleném grilu.

reklama
reklama