Moje šťastná hvězda

Hroutí se Vandě Hybnerové vztah s mladým milencem?

Zastihli je během ostré hádky!

Herečka VANDA HYBNEROVÁ (47) si užila po bolestném rozchodu s bývalým manželem hodně perných okamžiků. Nějakou dobu se zdálo, že po boku mladšího milence JAKUBA CHOURY (36) našla konečně štěstí. Nyní je ale zřejmě všechno jinak.

Rozvedenou ženu s dětmi, která byla veřejně ponížena manželovou volbou vyměnit ji za mladší, bývá obvykle velmi těžké přesvědčit o svých citech a upřímnosti. I proto zřejmě jen málokdo věřil tomu, že vztah zlomené Vandy a mladého automobilového závodníka Jakuba Choury bude mít nějakého delšího trvání. A jak se zdá, zlé jazyky možná nebyly daleko od pravdy. Kromě toho, že se herečka nechala slyšet, že jí samota vyhovuje a potřebuje ji vlastně tak trochu k životu, podařilo se před nedávnem všímavým fotografům zachytit partnery na ulici v prekérní situaci. Zastihli je při divoké hádce. Měli si vyměňovat názory přímo na ulici a nevadily jim údajně ani udivené výrazy kolemjdoucích, kteří jen nechápavě otáčeli hlavami. Zdá se, že si Hybnerová zvykla na samotu a nezávislost víc, než si myslela, a její vztah kvůli tomu nejspíš spěje ke svému konci.

Nemají na sebe čas

Učiněnou idylku vystřídaly, jak to tak vypadá, chladné city a výčitky. Podle výpovědí lidí z blízkosti herečky je za vším nedostatek času. Vanda měla Jakuba odstavit na druhou kolej a kromě rodiny se věnuje výhradně jen své práci a koníčkům. Uvědomila si snad, že vztah s mladším mužem není pro ni perspektivní? Že jí nemá vlastně co nabídnout? Byl Choura snad jen jakýmsi „převozníkem“, který měl zlomené ženě pomoci zapomenout na bolest z ponižujícího rozvodu? Chování Hybnerové tomu zatím bohužel nasvědčuje.

Má spoustu práce

Komerční projekty, které byly ještě donedávna pro herečku tabu a které úzkostlivě odmítala, nyní přijímá. Důvod, proč došlo k tak náhlé změně, neuvedla. Snaží se utéct před zamilovaným závodníkem, který dost možná nechápe, co se s jejich vztahem děje? Hybnerová v současné době točí seriál Přístav. K vidění je ale také v oblíbené soutěži Pevnost Boyard, k níž ji měly přemluvit její dcery JOSEFÍNA (21) a ANTONIE (17), a nadále hraje také v divadle. A díky tomu, že během léta absolvovala několik festivalů, nezbyl jí na dovolenou s Jakubem čas. Byl snad tohle důvod, proč se mezi partnery rozhořel svár? Zdroj z jejího okolí uvedl, že to vypadá, že je pro ni důležitá práce a Jakuba jako by pomalu ze svého života odsouvala. Je-li to pravda, čeká nás zřejmě co nevidět další rozchod.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden