Můj čas na kafíčko

Jak být štíhlejší za chvilku?

Žádná žena nemá dokonalou postavu a téměř všechny se tím trápí. Vy už ale nemusíte! Díky našim chytrým trikům budete vypadat o pár kilo lehčí, a stoupne vám tak i sebevědomí.

Tmavé barvy

Možná si říkáte, že působí zbytečně smutně, pro vás jsou ale to pravé. Vsaďte na tmavě modrou nebo černou a použijte ji vždy na tu část těla, která se vám zdá objemnější.

Pokud tedy víte, že se přebytečný tuk usazuje například na vašich pažích nebo pase, pořiďte si tmavý svetřík. Opticky štíhlejší nohy budete mít v černých kalhotách rovného střihu.

Vyšší podpatky

Jakmile si vezmete boty s vysokými podpatky, budete vypadat opticky vyšší a tím i útlejší. V případě, že máte na sobě sukni, navíc vysoké podpatky zajistí prodloužení a vytvarování lýtkových svalů, takže nohy vypadají mnohem lépe.

Svislé pruhy

Pokud není vaše postava vyloženě mohutná a pruhy by se neztrácely v záhybech mezi jednotlivými faldíky, určitě si pořiďte alespoň jednu proužkovanou halenku. Tento vzor dokáže s vaší postavou zázraky.

Přiměřená velikost

Upnuté oblečení stejně jako příliš volné je v honbě za štíhlejší postavou cestou do pekla. Přiléhavé šaty, trička, kalhoty, to vše zvýrazní každou křivku vašeho těla, a to nejen tu, kterou máte na sobě ráda (štíhlý pas), ale i tu, kterou nechcete ukazovat (mohutné boky).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden