Moje šťastná hvězda

Je prý moc sobecká

Už počítá s nejhorším? Michaela Maurerová (40) nedávno oslavila již čtvrté kulatiny. A se svým věkem se podle všeho nevyrovnává zrovna nejlépe. Začala proto bilancovat. Co v životě stihla, a co ne. A zjistila, že toho víc nestihla než stihla, a proto si vytvořila seznam věcí, které potřebuje do smrti zvládnout.

Má pocit, že jí u jíždí vlak

Mimo jiné je mezi takovými činnostmi například upečení třípatrového dortu, koupání s delfíny nebo studium španělštiny. Lidé na sociální síti jí ale okamžitě začali spílat. Kvůli čemu?

Už je zase sama?

Prý na jejím seznamu údajně není nic, co by se týkalo jejích dětí nebo tajemného partnera, s nímž se nechce na veřejnosti vůbec ukazovat.Proto ji prý obviňují z toho, že myslí jenom na sebe, a ne na rodinu. Dokonce si někteří myslí, že už zase žádného partnera nemá. Herečka má prý za to, že jí ujíždí vlak. Poslední roky většinu času tráví výchovou svých dětí a začíná jí to podle slov jejích kamarádek lézt pořádně na nervy.Jakmile děti povyrostou, není vyloučeno, že se pořádně utrhne ze řetězu. Máme se asi do budoucna na co těšit..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden