Můj kousek štěstí

K polibku připravit... Teď!

Pomocí lesku dokážete své rty opticky zvětšit během chvilky.

Která žena by nechtěla mít smyslné plné rty? Jenže ne každé je příroda nadělila, a s věkem rty navíc na objemu ztrácejí.

Toužíte po plnějších rtech? Není třeba se hned objednávat na výplně, můžete jich dosáhnout i bez invazivního a drahého zákroku.

Zdravé rty jsou základ

Než se pustíte do čehokoli dalšího, věnujte svým rtům důkladnou péči. Zařaďte do kosmetické rutiny jednou týdně peeling rtů. Zbavíte je tak odumřelých buněk a suchých šupinek – právě ty odrážejí méně světla, a rty pak kvůli tomu vypadají menší.

Peelling na rty koupíte v drogerii, nebo si vyrobte vlastní. Smíchejte třeba třtinový cukr se lžičkou olivového oleje a vmasírujte ho do rtů krouživými pohyby. Podobně poslouží i jemná masáž suchým zubním kartáčkem.

Výživa a hydratace

Vyzkoušejte také masku na rty s obsahem kyseliny hyaluronové a mastných kyselin, která obnovuje jejich jemnou kožní bariéru a dodá jim hydrataci. Při pravidelném používání dokonce redukuje jemné vrásky.

Kdykoli je to potřeba, přetřete rty balzámem s výživnými oleji, vitaminy, bambuckým máslem či medem. K dostání jsou i séra na rty, která nabízejí zvětšení objemu rtů i vyhlazení vrásek.

Obtáhněte kontury

Dojmu většího objemu rtů dosáhnete i s konturovací tužkou. Obtáhněte konturu rtů, přetáhněte jemně přes jejich linii a vykreslete požadovaný tvar a poté naneste rtěnku.

Při výběru rtěnky i tužky se vyhněte tmavším a matným odstínům. Volte raději světlé růžové či nude odstíny s lesklým efektem, nebo jen lesk či olej na rty, které opticky rty zvětší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden