Můj čas na kafíčko

Kouzlete s kartáčkem na zuby

Staré zubní kartáčky rozhodně nepatří do koše, dejte jim čestné místo ve vašem toaletním stolku, protože je můžete
využít při líčení, česání, a dokonce i při domácí manikúře.

Staré zubní kartáčky rozhodně nepatří do koše, dejte jim čestné místo ve vašem toaletním stolku, protože je můžete využít při líčení, česání, a dokonce i při domácí manikúře.

Veřte, že si takového pomocníka zamilujete.

Dejte pramínkům řád

Při úpravě „uhlazeného účesu“ je kartáček namísto hřebínku ideálním řešením. Lze ho také použít na vyčesávání přebytečného laku či tužidla.

Upravené obočí

Chybí vám speciální hřebínek na úpravu neposedných štětinek obočí? Absenci důležité pomůcky vám naprosto vynahradí kartáček na zuby. Stačí, když na něj stříknete trochu laku na vlasy a obočí lehce pročešete.

Hebounké rty

Na rty naneste silnější vrstvu balzámu a jemnými krouživými pohyby je masírujte, alespoň 2 minuty.  Nejenže odstraníte suché šupinky, ale vaše ústa budou vypadat daleko šťavnatěji.

Nápadité nehty

Toužíte po upravených nehtech? Překvapte své okolí a vytvořte si jedinečné vzory pomocí štětinek malého kartáčku. Naneste na nehtové lůžko lak a následně vytvořte ornamenty, nechte proschnout a na závěr zafixujte bezbarvým lakem.

Pravidelné melíry

Přemýšlíte o jarním prosvětlení svých vlasů? Proužky vytvoříte právě díky drobným štětinkám, se kterými dokážete promelírovat vlasy i bez pomoci kadeřníka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden