Můj čas na kafíčko

Manžel se dostal do spárů opravdové čarodějnice!

Zdravotní problémy mého partnera měly nečekané důsledky.

Ten, kdo umí pracovat s energií, ji může používat i ke špatným cílům.

S věkem přicházejí různé větší či menší bolístky. Můj manžel Radek byl dlouho bez problémů, ale pak ho náhle začaly trápit bolesti zad. Nebylo divu, jako kancelářský pracovník žil sedavým způsobem a moc se nepohyboval. Možná na to měla vliv i dědičnost, protože jeho otec i dědeček trpěli kdysi stejnými bolestmi.

Radek se s tím snažil něco dělat, začali jsme chodit na dlouhé procházky nebo do plaveckého bazénu. Pomohlo to vždy jen na chvilku. Zkoušela jsem manžela přesvědčit i k tomu, aby se poohlédl po nějaké alternativní léčbě, ale tomu se nejdřív bránil. Když ale bolesti neustávaly, souhlasil, že navštívíme nějakou léčitelku.

Přišla velká úleva

Našla jsem inzerát, který vypadal důvěryhodně. Ona léčitelka bydlela na vesnici, která nebyla daleko od Hodonína. Zavolala jsem na telefon z inzerátu a Radka jsem u té ženy objednala. Následující víkend jsme se tam společně vydali. Můj první dojem byl pozitivní. V bytě paní Gabriely, asi pětačtyřicetileté ženy, jsem vnímala určité kouzlo.

Věřila jsem, že manželovi skutečně pomůže. Odhadla jsem to dobře. Brzy po první návštěvě začaly bolesti ustupovat. Radek chtěl na další seanci jet co nejdříve a já jsem mu v tom nebránila. Nevadilo mi, že ta setkání stála celkem dost peněz, pořád to ještě byly částky, které odpovídaly výsledku.

Určitě jsem tomu dávala přednost před nějakými drahými léky, které by nezabíraly. Těšila jsem se, že díky paní Gabriele se Radek zbaví svých bolestí úplně. Netušila jsem, že to bude všechno trochu jinak.

Přestávalo se mi to líbit

Brzy jsem si kromě změn v manželově zdraví povšimla i náhlého zájmu o ezoteriku a všechno mystické a nadpřirozené. Bylo pochopitelné, že Radek paní Gabrielu vychvaloval až do nebes, protože cítil skutečnou úlevu. Ta změna jeho povahy ovšem byla až příliš razantní. O paní Gabriele nestále mluvil.

Jezdil tam nyní už sám a frekvence jeho návštěv se zvyšovala. Začal léčitelce nosit kromě běžného honoráře i nějaké dárky navíc. Brala jsem to tak, že je to projev vděku, ale začalo mě to rovněž zneklidňovat.

Když si léčitelka řekla o drahý šperk a Radek kvůli tomu vybral část našich úspor, dala jsem mu najevo, že se mi to přestává líbit. Nakonec od toho úmyslu ustoupil. Zanedlouho se mu ale vrátily bolesti zad, a to s ještě větší silou než předtím!

Zašlo to hodně daleko

Zmocnilo se mě podezření, že ty nové bolesti jsou pomstou paní Gabriely za to, že nedostala slíbený šperk. Pomalu mi docházelo, že ten, kdo ovládá energii k léčení druhých, ji může také pěkně zneužívat. Připadalo mi, že léčitelka praktikuje černou magii. Řekla jsem to Radkovi, ale ten se samozřejmě ohradil a pohádali jsme se kvůli tomu.

Přesvědčovala jsem ho, že ho paní Gabriela dostala pod svůj vliv, který bude jen zneužívat. Nenechal si poradit. Začal jí podléhat stále víc. Brzy jsem zažila šok, když mi řekl, že by jí rád daroval auto, na jehož koupi by si půjčil peníze. Bylo to v době, kdy mu bolesti znovu ustupovaly.

Tehdy jsem začala mluvit o rozvodu a do celé situace zasvětila i naše dospělé děti. Až na jejich naléhání se nechal Radek přesvědčit, že je nejspíš obětí ošklivé manipulace a že léčitelka je ve skutečnosti čarodějnicí. Udělal pak rozumnou věc. Nasliboval paní Gabriele všechno možné a ona výrazně ulevila jeho bolestem.

Pak k ní přestal chodit. Později se mu problémy se zády vrátily, i když v menší míře. Raději to řešil změnou životního stylu a docházením na masáže. O kouzlech a čarách paní Gabriely jsem pak slyšela zprostředkovaně i od jiných lidí. Jsem ráda, že mého muže neovládla úplně a že pochopil, jakou cenu by za úlevu od bolestí musel zaplatit.

Marie M., (61), Hodonín

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden