Moje sladké tajemství

Masáže, po kterých zhubnete

Rozproudění krve a lymfy odplaví vše škodlivé. Tedy i tuky.

Že jsou masáže prospěšné pro tělo i duši, je obecně známý fakt. Věděly jste ale, že se díky nim zbavíte celulitidy, či dokonce zhubnete?

Olejové, relaxační, thajské. Všechny tyto typy masáží si můžete dopřát pro lepší fyzickou i psychickou relaxaci. Existují ale také masáže, díky nimž bude naše tělo nejen dobře uvolněné, ale také krásné.

Masáž na zeštíhlení břicha a stehen

Tomuto masírovacímu zázraku se říká Lipomassage. Při proceduře se používá masážní hlavice, tudíž se jedná o neinvazivní technologii. Francouzská patentovaná metoda v sobě spojuje působení dávkovaného vakua a válečkové masáže.

Masáž válečkem aktivuje lipolýzu (štěpení a uvolňování tuků) v jádru adipocytu (tukové buňky). Lipomassage také stimuluje fibroblasty, čímž zpevňuje pokožku, rozbíjí uložené tukové zásoby, vyhlazuje dolíčky v kůži a zvyšuje výměnu tekutin.

Mechanická stimulace pokožky pomocí patentovaných válečků spustí biochemickou reakci. Dochází k přirozené aktivaci procesu spalování tuků a nové produkci kolagenu a elastinu. Výsledkem je štíhlá postava s pevnou a vypnutou pokožkou.

Hubnoucí masáž z ananasu a aloe

Snad nejlepší přírodní kombinace na hubnutí, jaká jen může být. Hydratační, detoxikační a proticelulitidní účinky Aloe vera působí na pleť celého těla. Ananas na má pro změnu mimořádně vysoký obsah bromelinu, což je enzym, který napomáhá hubnutí a bojuje proti celulitidě.

Ananas odbourává celulitidu, a jestliže se aplikuje přímo na pokožku, redukuje podkožní tuk. Masáž začíná ananasovým peelingem celého těla.

Po prokrvení a očištění pokožky masérka připraví extrakt z ananasu a 100% gelu Aloe vera a provádí jemnou relaxační masáž po celém těle. Pokožka absorbuje veškeré látky díky předchozímu peelingu a začíná proces detoxikace.

Zabalte se do bahna

Díky zklidňujícím účinkům je přírodní mořské bahno skvělou volbou i pro citlivou pleť. Mezi jeho přednosti patří okamžité vypnutí pokožky, pročištění, detoxikace a ztráta centimetrů v problémových partiích. Speciálními obinadly napuštěnými roztokem z přírodních minerálů a mořského bahna se ovine tělo a vytvoří se teplý zábal.

Teplé mořské bahno vytáhne škodlivé látky z tekutiny kolem tukových buněk, zatímco zábalová metoda stlačí a formuje tukovou tkáň. Zábal z bahna také pomáhá opticky zlepšit popraskanou kůži po porodu či výrazném váhovém výkyvu. Strie jsou méně viditelné díky tomu, že se napne kůže. Ošetření je výborné pro zpevnění prsou, hýždí a stehen.

Lymfatická masáž

Na základě rozproudění lymfatického systému, jenž při špatném fungování může zadržovat v těle vodu, se zbavíte otoků, zavodnění i celulitidy.

Podpora funkce lymfatického systému může vést k výsledkům, jako je právě odstranění celulitidy, zpevnění těla i hubnutí (i když v tomto případě jde spíš o „splasknutí“). Tak či tak se mnohdy jedná i o několik centimetrů a těch se potřebujeme zbavit, že?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden