Moje šťastná hvězda

Michaela Kuklová: Pláče pro bývalou lásku

Chce zpátky svého bývalého? Michaela Kuklová (50) údajně téměř každý den navštěvuje svou bývalou lásku Jiřího Pomejeho (54). Když se totiž dozvěděla, jak moc špatně na tom je a že už kolem sebe nemá nikoho, kdo by se o něj postaral, chopila se prý tohoto úkolu sama!

Zamilovaná do nepravého?

Ačkoli kdysi přiznala, že s mužem, jako je Pomeje, už by nikdy žít nechtěla, nyní prý dělá všechno pro to, aby se zase dali dohromady.Zapomněla snad na to, jak po jeho boku strádala? Jak dlouhá léta po rozchodu trpěla psychickými problémy, které jí způsobil? Podle přátel se do něj ovšem znovu zamilovala. Což určitě není zrovna šťastné.

Nestojí o ni

Už od mládí je prý taková, že potřebuje všechny zachraňovat. A kdykoli někdo z jejích blízkých trpěl, mohla se klidně uštvat, jen aby mu aspoň trochu ulevila. To samé ovšem prožívá teď. Podle Pomejeho přátel ale Jiří o žádnou společnost nestojí.

Má potřebu muže ve svém životě zachraňovat

Chtěl by prý zpátky svou bývalou partnerku Andreu (30), ale to už má zřejmě smůlu. Ta o něm nechce ani slyšet. Nikdo však nechápe, jak je možné, že místo toho, aby si Kuklová našla muže, který ji bude milovat a hýčkat, žene se za někým, kdo jí ublížil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden