Můj kousek štěstí

Míša Maurerová: Jak uživí tři děti?

Opět těhotná je hvězda Ulice Michaela Maurerová (38). Maminka osmiletých dvojčat Magdaleny a Josefa se na sociální síti přiznala, že čeká další miminko. Dodala, že tiše doufala, že zde zveřejní nějakou romantickou letní těhotenskou fotografii, jak stojí na louce v květovaných šatech a se zasněným úsměvem si drží ruce na bříšku.

Ale realita je zcela jiná, jak už to bývá. Představitelka seriálové kadeřnice Digi nemá těhotenství tak docela bezproblémové. Bývá jí velice špatně a těhotenské nevolnosti vyvrcholily tím, že herečka musela být převezena do nemocnice a skončila na kapačkách, aby se zavodnila a uvolnila.

S infúzí má už bohaté zkušenosti z předchozího těhotenství, kdy pobývala v nemocnici dokonce měsíc. Ale nejsou to jen starosti o zdraví, které zrzku trápí. Už když se rozváděla s pohádkově bohatým podnikatelem Milanem Kožíškem (47), pochopila, že nastávají krušné časy.

Tehdy zoufale hledala práci, přiznává, že byla ochotna dělat cokoli. Byla připravena třeba i vykládat zboží v supermarketu. Uživit dvojčata není pro rozvedenou ženu jednoduché, teď k ním přibude další děťátko.

Co si Míša počne? Bude jí nastávající tatínek, o kterém stále tvrdohlavě odmítá mluvit, dostatečnou oporou? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden