Můj čas na kafíčko

Netradiční věštba se brzy naplnila!

Tenhle způsob věštění byl pro mě naprosto novou zkušeností!

Kromě astrologie nebo karet existuje například i věštění z kávy. Já jsem se přesvědčila, že funguje!

Vždycky mě zajímaly různé záhady, nadpřirozené jevy nebo věštění. Měla jsem si o tom i s kým povídat. Jedna kamarádka se vyznala v astrologii, další v numerologii. Nechávala jsem si od nich občas udělat nějakou předpověď, která opravdu vyšla.

Hledala jsem řešení

Před několika lety se mi přihodila nepříjemná věc. Půjčila jsem svému bratrovi peníze na podnikání a pak jsem se sama dostala do finanční tísně. Pro rozvedenou ženu na prahu stáří to byla dost citlivá záležitost.

Pokoušela jsem se najít nějaké řešení, a to jak v praxi, tak i v kontaktu s nadpřirozenými silami. U kamarádek, které se zajímaly o věci mezi nebem a zemí, jsem hledala přinejmenším naději. Jejich slova mě moc nepotěšila. Podle horoskopu jsem se prý zrovna ocitla v dlouhotrvající krizi.

Numeroložka mi zase poradila čísla ve sportce. Vsadila jsem je několikrát a vždy vyhrála, ale jen malé částky, které moji situaci neřešily. Pak jsem na internetu našla věštkyni, která prováděla předpovídání budoucnosti z kávy. S tou jsem si domluvila setkání.

Skutečně to vyšlo

Bylo to poprvé, kdy jsem něco takového vyzkoušela. Nepřipadalo mi to jako příliš důvěryhodná metoda. Sledovala jsem, jak mi věštkyně připravila kávu, kterou mě pak nechala vypít. Měla jsem přitom myslet na své problémy a jejich řešení.

Sedlinu, která zůstala na dně, ta žena potom vyklopila na papírový ubrousek. Objevil se tvar, připomínající hvězdnou oblohu. Dozvěděla jsem se, že mě do měsíce čeká změna k lepšímu a moje finanční situace se rychle zlepší. Během dalších tří týdnů k tomu skutečně došlo.

Bratrovi se podařil dobrý obchod a půjčku mi vrátil. Navíc mi v práci zvýšili plat. Ukázalo se tedy, že věštění z kávové sedliny je stejně dobrou metodou jako kterákoliv jiná. Nejvíc však samozřejmě vždycky záleží na samotné osobnosti toho, kdo z ní předpovídá. Já měla štěstí na ženu, která to opravdu uměla.

Hana B. (56), Liberec

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden