Moje chvilka pohody

Noční restart pleti

Chcete se probouzet s odpočatou a krásnější pletí? Naučte se o svou tvář, krk a dekolt správně pečovat ještě dřív, než zaplujete do postele.

Přes noc potřebuje pleť zrelaxovat, odpočinout si od námahy, a vstřebat do sebe výživnou péči. Večerním odličováním proto péče o pokožku nekončí. Důležitá je rovněž aplikace hydratačních krémů nebo liftingových sér.

Krém pro regeneraci

Pleť potřebuje i během spánku z něčeho žít a potřebuje hlavně hydrataci. Proto používejte noční hydratační krémy. Ty mají na rozdíl od těch denních úplně jiné složení, neobsahují například UV filtry.

Efektivně bojují proti volným radikálům, udržují pokožku pevnou a pružnou a přes noc dokonale připraví pleť na nepříznivé vlivy, kterým bude druhý den muset čelit.

Sérum vrátí čas

Při výběru pleťového séra na noc vybírejte ta s anti-age účinkem, jsou totiž koncentrovanější a mají větší schopnost vrátit čas zpátky. Nanášejte ho na odlíčenou a dokonale čistou pleť a teprve na něj naneste ještě noční krém.

Po překročení třicítky sáhněte po těch, která obsahují navíc kolagen a elastin, což jsou látky, které pomáhají udržet pleť pevnou a pružnou.

Bonusová oční péče

Trápí vás tmavé kruhy pod očima? Nanášejte do očních partií večer i ráno speciální krémy, které se zaměřují na příznaky stárnutí, snižují tvorbu tmavých skvrn, vypínají pleť kolem očí, a tak zajistí svěží a jasný vzhled.

Obsahují aktivní výtažky z řas, vitaminy a také silné antioxidanty, které stimulují buněčný metabolismus a chrání pokožku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden