Pohankové lívance

Připravte si zdravější, přitom velmi chutnou variantu lívanců s jablíčky v medu.

Suroviny na 2 porce:

Na těsto

● 100 g pohankovémouky ● 4 lžíce bílého jogurtu ● 2 lžičky prášku do pečiva ● 2 vejce (bílky)

Na jablka

● 2 jablka ● 2 lžíce medu ● 2 lžičky skořice
● pekanové ořechy

Postup:

1. Ze surovin na těsto umíchejte těsto a na pánvi upečte dozlatova lívance.

2. Med nechte rozpustit na pánvi a opečte na něm na malé kousky nakrájená jablka. Zasypte skořicí a přidejte nasekané oříšky. Promíchejte a podávejte s lívanečky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden