Moje sladké tajemství

Proměňte kancelář v salon krásy, stačí polední pauza

Krátké kosmetické ošetření během oběda nebo přestávky na kávu vám zlepší náladu i vzhled. Třeba po práci zajdete někam do baru...

Kosmetická nabídka je plná zajímavých kousků, které jsou pro takové případy jako dělané. Stačí skočit do drogerie a prohlédnout regály s pleťovou kosmetikou. A ani to nebude stát moc peněz, budete mile překvapena.

Ubrousku, prostři se

Když v rámci společenské sezony pokožka utrpí šrámy nedostatkem spánku, naplánujte jí oživení pleťovou maskou. Obsahuje koncentrované látky, které splní, co si budete přát. Rozjasňující smaže šedé stopy únavy. Hydratační vrátí pomačkané tváři hladkost.

Výživná zklidní načervenání a vytvoří bezpečný podklad pro nalíčení. Na starosti se smýváním krémového složení zapomeňte. Látkové masky jsou kompletně zabaleny pro jednorázové použití. Stačí je přiložit na tvář a sloupnout.

Příprava

Aby účinek masky nevyprchal, nechte si její dotek až na pozdní odpoledne. Nemusíte kvůli tomu vynechávat ranní make-up. Před použitím masky líčidla stáhněte odličovacím ubrouskem. Kupte si kabelkové balení, hodí se i pro menší nehody, například rozmazanou řasenku.

Než použijete masku, odličte plochu obličeje, oči můžete nechat nalíčené. Nezapomeňte na krk a dekolt. Až budete mít masku na tváři, do dlaní ze sáčku vymáčkněte zbytek péče do dlaní a naneste na krk a dekolt.

Základna pro rudé rty

Hitem večírků i plesů jsou rudé rty. Ovšem neodpustí vám žádnou chybičku pleti. Proto si do denního programu vsuňte peeling rtů. Seženete ho v drogerii ve formě tyčinky na rty nebo v kelímku. Obvykle stačí nanést a promasírovat špičkou prstu, většina se nemusí ani otírat, protože se vstřebá.

Nebo můžete peeling na bázi cukru olíznout. Ideální je obrousit pusu jemněji a alespoň dvakrát. Povrch se vyhladí postupně, masáž podpoří i přirozenou plnost rtů. Výrazná rtěnka lépe sedne a posílíte nejen dokonalost líčení, ale také jeho odolnost vůči času.

Rychlovka

Pokud máte přísného šéfa, dopřejte pokožce regenerační sprchu pleťového spreje. Rostlinné výtažky posílí hydrataci a také ochranu před okolními vlivy, které berou pokožce krásu. Spreje se stříkají na make-up, rozmazání tedy nehrozí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden