Moje šťastná hvězda

Rituály a kouzla pro zdravé a klidné spaní

Únava po probdělé noci není příjemná. Okrádá nás o energii a neprospívá ani naší duši. Vyzkoušejte proto naše rituály a lektvary.

Na prášky na spaní zapomeňte rovnou! A pokud vám nepomáhají ani bylinky nebo jiná přírodní léčba, je nejvyšší čas vyzkoušet trochu kouzel.

Rituál se solí

Odsuňte postel ode zdi a rozsypejte kolem ní dokola sůl, nejlépe mořskou. Vytvořte souvislý kruh, aby její krystalky byly kousek od sebe. Zhruba půl hodiny před tím, než ulehnete do peřin, zapalte ještě malou bílou čajovou svíčku a nechte ji zcela vyhořet. Poté se uložte ke spánku a vyčkejte rána. Po vzbuzení pocítíte více energie a budete se cítit odpočatí. Sůl ve spojení s plamenem má totiž silné očisťovací schopnosti a povzbuzuje spánek. Sůl u postele rozhodně nenechávejte déle. Rituál se solí je vhodný pouze na jednu noc.

Lektvar na dobré spaní

Budete potřebovat: pramenitou vodu, hrst mateřídoušky, hrst divizny, hrst meduňky a lžíci medu. Bylinky smíchejte dohromady, až vytvoříte léčivou čajovou směs. Pramenitou vodu pak ohřejte v kotlíku a po špetkách k ní přidávejte bylinnou směs. Při vhazování bylinek proneste kouzelné zaklínadlo: „Trošku divizny jen, ať přivolám si poklidný sen. Dále mateřídoušky je třeba, ať ochráním se od zla. Meduňku přidám též, klid na duši potřeba jest.“ Kotlík odstavte, směs nechte dvě minuty louhovat, přidejte med a uložte se ke spánku.

Jak odehnat noční můry?

Noční můry za život potrápí snad každého. Přicházejí v těžkých Noční můry za život potrápí snad každého. Přicházejí v těžkých obdobích, kdy se na vás valí jeden problém za druhým, v období většího stresu anebo zátěže. Dokážou potrápit, ale ode dneška už konečně budete vědět, jak je nadobro zažehnat. Pod polštář si vložte posvátný předmět, jako jsou třeba bible, kříž nebo růženec. Na noční stolek postavte sklenici s čistou vodou a kápněte do ní špetku kafru, který odrazuje prudké energie. Použít také můžete špetku soli, jež poslouží k zapuzení zlých sil. Pomoci si ale můžete i ametystem, který rovněž vložíte pod polštář, nebo lapačem snů – tradiční indiánskou pomůckou, jež se zavěšuje nad postel. Ochráníte se i zavěšením železného předmětu na dveře. Ten bezpečně znemožňuje negativní vlivy.

Zaklínadlo pro dobré spaní

Když nefunguje přírodní lékárna ani počítání oveček, je nejvyšší čas na spánkové zaklínadlo. Je třeba ho před usnutím nahlas nebo polohlasem odříkat třikrát. Spánkové zaklínadlo zní následovně: „Ó vesmíre, mocná sílo, dej mi prosím spravedlivý a ničím nerušený spánek, který potřebuji k načerpání nových sil. Ochraňuj mě před špatnými silami a pomáhej mi v nouzi. A tak se staň!“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden