Můj čas na kafíčko

Sen, který se mi zdál, pomohl rodině mého syna!

První sen jsem považovala za náhodu, ostatní už za pomoc shůry!

Někdy se cítíme úplně na dně a přestaneme věřit v obrat k lepšímu. Potom pomůže už pouze zázrak.

Můj syn Aleš začal mít před časem vážné finanční problémy. Dokud chodila do práce i jeho žena Monika, tak se jim celkem dařilo. Snacha ovšem musela zůstat doma kvůli dlouhodobě nemocné vnučce.

Pak dostal výpověď ze zaměstnání i Aleš. Řešil situaci půjčkou. Já jsem se snažila pomáhat jeho rodině, jak se dalo, jenže neměla jsem jako rozvedená žena s malým platem tolik možností.

Nebyl to nesmysl

Když už Aleš nevěděl kudy kam, začal sázet nejprve Sportku a pak i na sportovní výsledky. Nestal se na tom závislým, jen v sázení prostě hledal poslední naději. Nevyčítala jsem mu to ani já, ani Monika. Brzy nato se mi zdál velmi podivný sen.

V něm jsem viděla syna, jak vsadil nějaké nesmyslné tipy, které náhodně vyšly. Pamatovala jsem si to, protože se jednalo jen o čtyři zápasy. Zapsala jsem si je a pak jsem o nich Alešovi řekla. Bylo docela překvapivé, že se jednalo o utkání, která se měla odehrát o víkendu.

Syn mi potvrdil, že ty tipy jsou skutečně nereálné. Přesvědčila jsem ho však, aby je vsadil, alespoň za malou částku. Udělal to a v neděli odpoledne mi Aleš s radostí zavolal, že skutečně vyhrál!

Pomoc přišla ještě dvakrát

Brala jsem to všechno spíše jako šťastnou náhodu. Začátkem týdne se mi ovšem zdál skoro stejný sen, pouze s jinými tipy. Tentokrát Aleš neváhal a opět všechno vsadil tak, jak jsem to viděla ve spánku. K jeho i mému překvapení všechno znovu vyšlo.

A jednalo se o dost významnou částku, takže z toho nejhoršího byli syn s Monikou venku. Další takový sen se mi zdál opět před víkendem a znovu se vše vyplnilo. Bylo to naposledy, pak už se mi nikdy nic podobného nezdálo.

Myslím si, že zasáhly nějaké dobré nadpřirozené síly, které pomohly Alešovi a jeho rodině z problémů. Dnes už má opět práci, stejně tak i Monika. Vnukovi, až vyroste, budeme jednou mít co vyprávět!

Kateřina V. (61), Havířov

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden