Můj čas na kafíčko

Tajemné síly pomohly sestře k nové práci!

Když jsem se vrátila domů, tak jsem inzerát už nemohla najít!

Věřím tomu, že nad námi bdí strážní andělé, kteří nám včas podají pomocnou ruku.

Byla jsem vždy o dost průbojnější než moje mladší sestra Ivana. V době, kdy ztratila krátce před svými padesátinami práci, upadla do depresí a nevypadalo to, že by se z nich mohla snadno dostat.

Musela jsem ji tam doprovodit

To odpoledne jsem pročítala noviny, ale musela jsem přitom pořád myslet na Ivanu. V tom můj pohled padl na jeden inzerát, který nabízel práci, jaká by mohla sestře vyhovovat. Všechno vypadalo úplně ideálně, včetně nabízeného platu a nedaleké vzdálenosti od jejího bydliště.

Hned jsem se pokoušela Ivaně zavolat, ale nebrala telefon. Vydala jsem se proto za ní osobně. Sestra nejprve nevěřila, že by ji mohli na inzerované místo přijmout. Musela jsem ji dost dlouho přemlouvat, než mi slíbila, že se tam každopádně půjde zeptat.

Slíbila jsem, že ji doprovodím. Ve firmě ale čekalo Ivanu velké překvapení. Takové místo skutečně měli k dispozici, ale zatim to nikde neoznámili. Zajímalo je, kde to sestra zjistila, když jim žádný inzerát zatím nevyšel.

Jediné možné vysvětlení

Záhadu ve firmě dál příliš neřešili a Ivana místo dostala. Já jsem spěchala domů, abych se podívala na ty noviny, kde jsem se o nabídce zaměstnání dočetla. Ty dosud ležely na stole, takže nemohlo dojít k žádnému omylu.

Ať jsem však hledala sebevíce usilovně, ten inzerát už jsem nedokázala najít. Dodnes si to neumím vysvětlit. Ivana ve firmě zůstala až do odchodu do důchodu, takže to pro ni tehdy byla opravdu výhra.

Když jsem tuto příhodu vyprávěla jedné ezotericky založené známé, řekla mi, že nejspíš zapracoval sestřin anděl strážný a ukázal mi něco, co ve skutečnosti neexistovalo. Kdyby takový inzerát bývala zázrakem objevila Ivana, nejspíš by ho jen tak přešla a neodvážila se  reagovat.

Protože jsem ho ale našla já, měly dobré síly jistotu, že toto upozornění z vyšších světů dojde ke správnému konci. Pro mě je to celkem věrohodné vysvětlení.

Veronika L. (64), Žďár nad Sázavou

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden