Můj čas na kafíčko

V zrcadle se mi na chvíli zjevil strašlivý démon!

Chtěla jsem nalezený důkaz použít, ale zážitek před zrcadlem mě z toho vyvedl!

Ten, kdo se upsal temným silám, je může používat, když chce druhé zastrašit!

O Lukášovi, kolegovi z vedlejší kanceláře se říkalo, že je to nebezpečný člověk. Všichni věděli, že má různé divné kontakty, že bere úplatky a nejspíš falšuje dokumenty. Nikdo se ale proti němu neodvážil postavit. Jednoho dne jsem to zkusila já a pořádně mě to vyděsilo!

Našla jsem důkaz

Nedopatřením jsem se dostala k dokumentu, který si Lukáš zapomněl v kuchyňce, nebo spíš který mu tam spadl na zem. Byl to jasný důkaz jeho machinací a kdokoliv by ho použil, musel by v případném sporu vyhrát. Protože se kolegovo chování dotýkalo mého smyslu pro spravedlnost, chtěla jsem to risknout. Schovala jsem ihned papír do kapsy. Než jsem stačila vyjít z kuchyňky, spatřila jsem Lukáše, jak ke mně míří po chodbě. Šel si samozřejmě pro ztracený dokument. Já jsem byla na odchodu, ale on na mě ještě z kuchyňky zavolal, jestli jsem tam něco nenašla. Řekla jsem, že ne a celé odpoledne jsem pak přemýšlela, jak nalezený důkaz použít.

Hrůzou jsem se nemohla pohnout!

V práci jsem zůstala jako poslední. Šla jsem ještě na toaletu a tam se to stalo. Stála jsem před zrcadlem a najednou se celá místnost rozzářila nepříjemným žlutým světlem. Na skle před sebou jsem viděla, jak za mnou stojí temná postava se žhnoucíma očima. Ve tváři toho démona jsem viděla podobu s Lukášem. Strachem jsem úplně ochrnula. Ta příšerná bytost za mnou ke mně vztáhla ruku. Věděla jsem, oč jde. Poslušně jsem vytáhla z kapsy nalezený dokument, otočila se a chtěla ho démonovi podat. Nikdo tam ale nestál. Místnost byla prázdná. Došlo mi, že se od Lukáše jednalo o varování. Už jsem nepochybovala, že je zapletený s nějakými silami černé magie. Poslušně jsem dokument vrátila zpátky do kuchyňky. Druhý den už tam nebyl a podobnou hrůzu už jsem taky nikdy neprožila. Zaměstnání jsem ale změnila hned za další tři měsíce!

Jiřina K. (48), Brno

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden