Můj kousek štěstí

Vidíte se raději barevně?

Zkuste fintu, jak vlasy udržet v kondici.

Barvíte se pravidelně? Nebo toužíte po radikální změně barvy? Nic není dnes nemožné. Ale co tomu říkají vaše vlasy?

Odbarvené, ale i pravidelně barvené vlasy vyžadují větší péči. A dlouhodobé chemické zásahy je mohou i tak časem ničit.

Vlasy se začnou lámat nebo připomínat suchou slámu, či dokonce chemlonový chumáč. Tohle přece nesmíme dopustit.

Výjimečná péče

Konec zničených vlasů po odbarvování slibuje novinka ve světě krásy, která změnila zesvětlování i barvení vlasů v bezpečný zákrok. Možná už jste se s ní setkali, jmenuje se Olaplex. S její pomocí navrátíte i hodně zničeným vlasům zdraví.

Jde o jedinečnou intenzivní regenerační péči pro vlasy silně poškozené chemickým ošetřením, stylingem a povětrnostními vlivy. Má originální recepturu, která dokáže nejen obnovit a posílit strukturu vlasového vlákna, ale dokonce opravuje již způsobená poškození.

V případě velmi poškozených vlasů nechte kúru působit přes noc a ráno ji opláchněte.

Jak to funguje?

Barvení, odbarvování, ale i působení nadměrné teploty vlasy narušují tím, že rozpojují jednotlivá vlákna uvnitř vlasu. Olaplex se přidává k barvám, zesvětlovačům i dalším kadeřnickým chemickým prostředkům. Během doby působení se pak postará o to, aby nedošlo k narušení vazeb uvnitř vlasu, a ty již narušené dokáže opravit a nahradit.

Tyto opravy jsou pak trvalé a nevymývají se; zničit se mohou jen dalším chemickým zásahem. V menší koncentraci se pak postará o vaše vlasy mezi jednotlivým barvením, odbarvováním, melírováním a dalšími chemickými zásahy. Opravuje i další poškození vlasu, vzniklá tepelně či mechanicky.

Pro viditelný výsledek stačí 15−20 minut působení.

V salonu...

Tato vlasová péče zahrnuje kromě produktů, které se přidávají k barvení či odbarvování a používají se v kadeřnických salonech, také šampony, kondicionéry, kúry i stylingový krém a pečující olej. Přípravky pro salonní péči jsou více koncentrované, a používají se výhradně v kadeřnictvích.

... i na doma

Ale i pro běžnou domácí péči o narušené vlasy si některé přípravky můžete pořídit. Ty sice nejsou tolik koncentrované, ale udělají vám srovnatelnou službu, zejména mezi jednotlivým barvením či odbarvováním.

Vaše vlasy tak budou stále ve formě a budou vypadat zdravě. Přípravky jsou očíslovány od 0 do 8 a zahrnují vlasovou kúru, masku, šampon, oplachový i bezoplachový kondicionér, stylingový krém a vlasový olej.

Správný výsledek

Pro domácí použití jako první krok k obnovení vlasů je ideální č. 3. Používá se podobně jako vlasová maska jednou týdně, zlepšuje strukturu vlasů, posiluje je. Už po prvním použití dosáhnete viditelných výsledků.

A stejně jako je to u jiných přípravků, je dobré použít kúru společně se šamponem a kondicionérem. Jejich působení na vlasy se tak vhodně doplňuje a účinky se násobí. Výsledek je pak ještě trvalejší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden