Můj kousek štěstí

Voníme chytře a rafinovaně

Pozor na hedvábí, na tom by parfém mohl zanechat skvrny

Nadělil vám Ježíšek nový parfém? Pak se vám jistě bude hodit pár rad, jak s ním správně zacházet. I v tomto směru se vyplatí dbát na několik osvědčených zásad.

Parfém je třeba správně aplikovat, aby se jeho vůně rozvinula a dlouho vydržela. Na těle máme několik míst, která jsou pro aplikování parfému jako stvořená.

Kam s ním?

Parfém potřebuje k plnému rozvinutí vůně teplo. Proto je dobré vědět, která místa na těle jsou nejvíce prokrvená a parfém se na nich nejvíce rozvoní. Takových míst je několik.

Jde o vnitřní strany zápěstí, loketní jamky, krk, oblast za ušima, spánky, dekolt, podkolenní jamky a kotníky. Navoňte se ještě před oblékáním. Zvlášť působivě se vůně rozvine po koupeli, kdy je tělo rozehřáté.

Na tělo či oblečení

Parfém je velmi koncentrovaný, stačí ho proto jen pár kapek. Pokud máte lahvičku s rozprašovačem, krátce ho stříkněte na kůži ze vzdálenosti asi 30 cm. Nikdy ale netřete zápěstí o sebe, narušily byste harmonii vůně.

Další možností je použít parfém na oblečení, ale jen na bavlněné nebo lněné. Zkuste třeba dát kapku na šátek či šálu, počítejte ale s tím, že na látce bude parfém vonět jinak než na kůži.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden