Moje šťastná hvězda

Za každý výkon by uvítala odměnu!

Není snad herce, který by neměl nějaký svůj osvědčený rituál, který mu pomáhá dostat se do role a překonat tak alespoň částečně trému na jevišti nebo před kamerou.


Výjimkou není ani hvězda seriálů Anatomie života a Duch Jitka Schneiderová (49). Aby si totiž dokázala navodit ty správné emoce, musí mít ten správný parfém. „Dopřávám si vůně. Typické vůně, které tu roli charakterizují,“ říká a přiznává, že si tím ale sama dost komplikuje život, čemuž se ostatně ani nikdo moc nediví.


Nejenže v tom začíná mít už trochu zmatek, její mnemotechnická pomůcka navíc leze pořádně do peněz! Herečka si pochopitelně nedopřává žádné laciné vůně, které běžně seženete v drogerii. Je to tedy hodně drahý špás.


Partner asi moc radost nemá


Herečka navíc přiznává, že by bylo hezké, kdyby se za každý svůj výkon a prožité nervy mohla odměnit, respektive její partner Lukáš Pitter (42), něčím pěkným, třeba takovým úplně malým šperkem.


Zdá se tak, že život s ní asi nebude zrovna jednoduchý. Jediné štěstí, že její přítel, velice úspěšný podnikatel, nemá zrovna hluboko do kapsy. Jen aby se mu to ale za chvíli nepřejedlo...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden